Здравейте момичета. Страшно съм ви благодарна за съпричастността. Прочетох историите и на Дживотинче и на Ромми. Наистина си приличат. Аз си дойдох от преглед и си копирам поста от бг-мамма.
Значи прегледа ме д-р Персенска. Наистина страшно обстойно. Аз и обясних всичко мо-та-мо, даже бях и написала на едно листче всичките ми ЧХГ-та по дни. Д-рката каза, че не намира нищо притеснително и каза още да изчакаме. Аз я питах, не може ли аджеба нещо да е заседнало там в тръбата и да не иска да излиза, и тя каза, че не може. Казах и даже за историята на Дживотинче, и тя каза, че това рядко се случвало и да не си присвояваме чужди болки - за което до една степен е права де.
В крайна сметка я попитах-добре де, какво става. Нейното обяснение е, че просто по-бавно се чистя. Било нормално. И че по принцип ЧХГ-то се чистело до към 8 седмици. Каза, че състоянието на яйчниците и лигавицата ми, били все едно съм в средата на цикъла. Казах и, че точно преди прегледа, като се подмивах извадих по-голям съсирек, колкото възглавничката на пръста ми, и тя каза-че е видно, че се чисти нещо но по-бавно.
Питах я за диагностично лапаро и тя ми каза, добре де и да го направим какво ще видим. И аз: ми ще видим къде е запецнало нещо, но тя пак повтори, че няма нищо никъде, а в момента се чисти "остатъчния материал".
Питах я за лекарства, които биха ми помогнали по-бързо да стане процеса, но нищо не ми предписа.
Та да отида пак в сряда. Питах я да пусна ли преди това ЧХГ, а тя каза-стига си се взирала в това ЧХГ, в момента няма нищо притеснително.
Това е. Сори, че бяха толкова подробна, но исках да ви обясня всичко, за да знаете това, което и аз.
Ще се радвам да чуя мненията ви.