Пак здрасти. Докато нямаше сайт изврънкахме със Слънчо Рали да ни даде една рецепта. И след като се оказа че ние френски не разбираме, моля вижте какъв превод ни прати тя.
* 250 грама на гъби
* 30 CL тежки сметана
* 600 грама свинско филе
* 1 яйчен жълтък
* 2 с.л. (и) с.л. горчица силен
* 1 бутер тесто
* 1 / 2 куп (и) магданоз
* 10 вноска (а) глоба (и) бекон
1. Preheat фурната до 210 ° С (Th 7).
2. Четка за филе с с.л. от горчица. Опаковайте в резена бекон.
3. Поставете тесто за печене тава. Хвърли през разглеждания филе. Затваряне на тестото, оставяйки комин.
4. Четка тестото с яйчен жълтък.
5. Кук във фурна за 45 минути.
6. Междувременно, измиване и насече на ивици гъби. Измийте и котлет от магданоз.
7. Сложи разтопено масло в тигана, добавете гъби. Премахване на водата предаден. Добавяне на 1 в. с.л. горчица и сметана. Уверете се уплътни. Добавете магданоз. Сол и пипер.
8. Обслужват филе миньон с гъби в сметана.
Това било работа на Гуглето транслейтъра

А сега гответе на мъжовете за новогодишната нощ, ако не се пукнете от смях още докато четете рецептата.
п.п. В интерес на истината ще призная, че тук в сайта я е публикувала в разбираем вид.