0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Празниците наближават,с много +++ даряват!!!
« Отговор #160 -: Декември 11, 2008, 20:34:21 pm »
Здравейте,мили мои приятелки,сърдечно благодаря на всички които ми стискахте палци и усещах че бяхте с мен днес,всъщност кървенето е било от пукането на фоликула,нищо страшно,инсеминация имаше и утре е реинсеминацията,и се започва великото чакане.Много се радвам,че ви има,че сте с мен в труден момент ме подкрепяте и окуражавате,обичам ви много.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #161 -: Декември 11, 2008, 20:43:24 pm »
Здравейте,мили мои приятелки,сърдечно благодаря на всички които ми стискахте палци и усещах че бяхте с мен днес,всъщност кървенето е било от пукането на фоликула,нищо страшно,инсеминация имаше и утре е реинсеминацията,и се започва великото чакане.Много се радвам,че ви има,че сте с мен в труден момент ме подкрепяте и окуражавате,обичам ви много.
marina75 радвам се,че кървнето не е било нещо сериозно.Стискам палци всичсо да е наред и да се похвалиш накрая
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #162 -: Декември 11, 2008, 20:45:24 pm »
Браво миличка много се радвам,че всичко е минало добре и дано завърше още по-добре след девет месеца :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #163 -: Декември 11, 2008, 20:52:03 pm »
Марина, сложи под елхата още един подарък, защото имам усещането, че след 2 седмици твоето Коледно чудо ще е факт!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Марина75

• 3039
« Отговор #164 -: Декември 11, 2008, 21:05:58 pm »
Софче,ти наистина си непоправим оптимист,де да бях и аз като теб,от твоята уста в Божиите уши както се казва.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #165 -: Декември 11, 2008, 21:13:54 pm »
Маринка, ти си следващата на редичката за коледно чудо, изобщо не се съмнявай! След има-няма десетина дни ще се похвалиш да ни зарадваш  :bfp: :crossfingers:
« Отговор #166 -: Декември 11, 2008, 21:27:34 pm »
Маринка много се радвам, че всичко е минало успешно. :P
Сега вече стискам палци да те сполети Коледното чудо preggo yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #167 -: Декември 11, 2008, 22:31:10 pm »
Вики :balk_144: :bighug: Винаги има надежда и вие ще имате дете и ще сте много щастливи. Сигурна съм. Ти си страхотен човек и заслужаваш всичко най-добро и ще го имаш.
Хайде стари кучета коя ще се похвали. Чакаме добри вести от всяка една от вас. Няма да изброявам вие си знаете.
*
« Отговор #168 -: Декември 11, 2008, 22:38:57 pm »
Викинце , знам как се чувстваш....имаш чувството че светът около теб просто пропада и че няма път по който да тръгнеш! Знам че не е лесно, но не трябва да се отказваш от мечтите си! Не и сега!  Имаш подкрепата на всикчи , които те обичаме  и ценим  , защото ти си наистина достойна да получиш най-ценното!
Прегръщам те силано и вярвам ,че и на нашата улица слънцето ще изгрее! Вярвай в чудесата ,защото те се случват!  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

нефертити , честито и леки 9 месеца ти пожелавам!

« Отговор #169 -: Декември 11, 2008, 23:21:20 pm »
Виксънче, мила, какво ли не преживя вече...сигурна съм, че всичко това не е напразно и си струва, ние сме с теб  :grouphug:
Марина, много се радвам, че всичко е ок и аз вярвам, че този, коледният месец ще е твоят.. preggo
Честито на Нифертити! Пожелавам ти най- сладкото бебче на финала :babyflips: Дано да е първата от голямата вълна с +++++++++
На всички останали много, много късмет  :balk_103:
Аз бях решила да не се пиша в очакващите, щото този месец май пропуснахме овуто, но нали идва Коледа и нищо не се знае :wink:, така че...
ОЧАКВАЩИ    :bfp1:             

rouzi-anna   - 10.12
   ladytony     - 12.12
   keksche      - 12.12
   eveita       - 14.12
   maktub         ?????
   bebebe       - 19.12
   Smile_baby   - 19.12
   nomine       - 20.12
   Isidimi      - 24.12                         

ЛОВУВАЩИ       :00001754:                           

djina76
   tangra
   rositka13
   disi
   viviq
   hriska
   Калинкаа
   Kylie
   jasmin_veni
   kremoni
   viki_vat
   yamy
   fibo
   mira_m66
   koleva01
   Melody01
   Marina75   
*

Марина75

• 3039
« Отговор #170 -: Декември 12, 2008, 07:12:38 am »
Добро утро,желая приятен и усмихнат ден.Има там в списъчето които очакват за днес ,да не се скатават ами та казват резубтати.

« Отговор #171 -: Декември 12, 2008, 07:48:11 am »
Добро утро и от мен! :P

Маринка - ето казах ли ти да не се притесняваш? Много се радвам че всичко е минало успешно и днес ще стискам палци за реинсеминацията.  :P :D
Виксън - дано днес си малко по-добре. Прегръщам те много. :P
Ние снощи се потрудихме доста. нещо любовно ни е налегнало този месец , че ще видим какво ще стане на края на месеца.
Приятен ден момичета. :D
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #172 -: Декември 12, 2008, 08:45:21 am »
Усещам, че ще има мноооого +++ идната година, както и много розови бебчета на финала .. Успех на всички ожидающи :)
 :bori_007: :bori_004:
 santa2
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #173 -: Декември 12, 2008, 08:46:41 am »
Здравейте и от мен!
Нямам думи с които да опиша какво означават вашите думи и подкрепа за мен и колко много имам нужда от вас!!!! ОБИЧАМ ВИ!!!!!!!!!!!!! Всичките!!!!!!!!
Днес се чувствам много добре! Сутринта се събудих с усмивка и с мисълта за прекрасните празници които предстоят, за новата година която ще ни донесе много хубави неща, а лично на мен - едно ново начало, и този път всичко ще се подреди както Аз искам! Вие сте непоправими оптимисти, и един ден агония и страдание ми стигат, решила съм че няма да се предампри никакви условия, но ще си поплаквам от време на време, защото колкото и зле да се чувствах ми олекна.  :wink: Една битка още не значи загубена война!
Нефертити - честито, леки  :cloud9: и сладко бебче на финала.
Марина, много се радвам че всичко е наред, дано коледното ти чудо вече да се "дели" :lol:
Колева, и аз те прегръщам! Както и Роси, Меги, Софи, Боби2, Вивия, Вилили, Светле, Кремони, Бисерче, Бубе, Радостинка, Принстон, Роузи-ана, Бибица, Мелоди, Вики, Деница, Раши, Номини и всички останали, които не ме оставиха да падна!!!!!
Желая ви най-усмихнатия и приятен петък!!!!
  :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Декември 12, 2008, 08:49:13 am от Vickson »
*
« Отговор #174 -: Декември 12, 2008, 09:03:38 am »
Вики, много ми харесва как звучиш днес, така те искам  :lol: с повече усмивки.

« Отговор #175 -: Декември 12, 2008, 09:06:33 am »
Ех , Вики, само така мацко. Всички ще имаме бебочета догодина. Аз за себе си съм си казала , че 2009 ще ми донесе най-накрая всичко , от което имам нужда и което желая от цялата си душа. :P :P :P :P :P :P
« Отговор #176 -: Декември 12, 2008, 09:11:45 am »
Добро утро!!!
Брово,Викс,това е начина да минеш през болката!Смело напред!!!И ако по някаква причина направиш крачка назад,то после следват 2-3 големи скока напред!!!
Марина,радвам се за теб!Приятно чакане и дано накрая имаме повод за радост!!!
Аз днес следобед ще се отдам леко на шопинг в Пловдив и дано да се разсея малко,защото сутринта като гледах предаванията по БТВ и НОВА за ин витро фонда,направо ми се скапа от всякъде!Ей,тая държава няма да се оправи скоро,с такива политици и след 50 години ще сме последна дупка на кавала на Европа.Ужас и срам!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #177 -: Декември 12, 2008, 09:12:28 am »
Числото 9 винаги ми е било любимо, та сега се надявам тоя месец да стане чудото и да ми се роди едно прекрасно бебче, на 09-09-09 :)
Целувам ви !
И нашите мечти ще станат реалност !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #178 -: Декември 12, 2008, 09:15:59 am »
И аз гледах по БТВ, но не много, защото трябваше да бързам за работа  :(
Наистина ли съществува термин IN VIVO - как не съм го срещнала до сега  8O
« Последна редакция: Декември 12, 2008, 09:23:17 am от nomine »
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #179 -: Декември 12, 2008, 09:26:08 am »
Добро утро на всички.Виксън много се радвам,че си толкова по-добре днес  :bighug:.На вън е кучешки студ.Успешен и усмихнат ден на всички :D