0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Интересно
« -: Декември 21, 2004, 14:48:12 pm »
в. Новинар, 21.12.2004, с. 3
Женски център раздава тест за бременност безплатно

Женски информационен център ще раздава тестове за бременност без пари, съобщи председателят на центъра Людмила Попова. Центърът се открива днес на столичната ул. "Любен Каравелов" 44. Служителите ще организират и прожекции в училищата на три научнопопулярни филма, посветени на абортите и болестите, предавани по полов път.
Експертите ще дават безплатна информация всеки вторник и четвъртък от 16 ч до 18 ч. Консултация може да се получи и на тел. 02/ 963 29 41.

Мацки, предлагам да ги разорим ;)
Като се знам себе си къв съм маниак на тестовете...
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Интересно
« Отговор #1 -: Декември 21, 2004, 14:54:30 pm »
Ми чудесно! Бързо всички за тестове! :)

Сериозно ,ако някой ходи, да вземе да ги поразпита - кои са им експертите, каква организация са ...

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Pipe

Re: Интересно
« Отговор #2 -: Декември 21, 2004, 15:50:52 pm »
Ne iskam bezplaten test! I mrazq takava reklama! Az nqma da abortiram, az shte rajdam.
Re: Интересно
« Отговор #3 -: Декември 21, 2004, 17:15:42 pm »
Pipe, всички ние искаме да раждаме, скъпа. Нещо не си ме разбрала.
Интересно
« Отговор #4 -: Декември 21, 2004, 17:17:06 pm »
Мели, и аз искам да ги видя кои са, дори и само от гледна точка на работата ми (знаеш какво работя). Но ще видим кога ще стане това...