0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графика на viviyan
« Отговор #300 -: Януари 29, 2009, 15:50:12 pm »
Така и мисля да направя,Мелоди...,но според теб към гинеколог ли да се обърна или към лекар по стерилитет?А,фибчо на мен тук не ми се почват изследванията,защото колкото и добре да го знам холандския,друго е да си обясниш проблема на родния си език...затова ще изчакам да ги направя в БГ...предполагам,че няма да е фатално още един месец да почакам :)...
*
« Отговор #301 -: Януари 29, 2009, 16:24:18 pm »
Вили - мисля си че може да пуснеш хормони и при твоя гинеколог. Мисля че няма кой знае какво значение. А ако ще правиш цветна снимка най-добре в клиника по стерилитет. Първо виж хормоните как са и после ако там всичко е наред, може да помислиш за цветна снимка.Това е моето мнение :)
« Отговор #302 -: Януари 29, 2009, 17:20:37 pm »
Виленце,аз съм живото доказателство,че с цикъл от 3-4 дни също става чудото  :D Помниш как си засичахме последния цикъл и двете се оплакахме,че е оскъден!Та аз даже ходех с ежедневни превръзки и ги сменях 3-4 пъти в най-силните ми дни на течение,и то не,че се налагаше,а от хигиенна гледна точка!
Не се стресирай допълнително,защото съм сигурна,че и хормоните са ти наред ;)Виж какви хубави графики имаш,което значи,че нямаш проблем.Ако наистина си решила да правиш ЦС,нищо не ти пречи.Аз твърдо бях решила да правя този месец,но не се наложи  :oops:
Иначе наистина за твое успокоение пусни си хормони на 3 ден от МЦ.И не трябва да има  :heartbeat: :bed: последните 2 дни.Поне на мен винаги така ми казват :)
Стискам палци този месец да бъде твоя,но наистина се успокой!
Ние сме с теб! :crossfingers: :bighug:

« Отговор #303 -: Януари 29, 2009, 18:20:30 pm »
Виленце,аз съм живото доказателство,че с цикъл от 3-4 дни също става чудото  :D Помниш как си засичахме последния цикъл и двете се оплакахме,че е оскъден!Та аз даже ходех с ежедневни превръзки и ги сменях 3-4 пъти в най-силните ми дни на течение,и то не,че се налагаше,а от хигиенна гледна точка!
Не се стресирай допълнително,защото съм сигурна,че и хормоните са ти наред ;)Виж какви хубави графики имаш,което значи,че нямаш проблем.Ако наистина си решила да правиш ЦС,нищо не ти пречи.Аз твърдо бях решила да правя този месец,но не се наложи  :oops:
Иначе наистина за твое успокоение пусни си хормони на 3 ден от МЦ.И не трябва да има  :heartbeat: :bed: последните 2 дни.Поне на мен винаги така ми казват :)
Стискам палци този месец да бъде твоя,но наистина се успокой!
Ние сме с теб! :crossfingers: :bighug:
Плами.... :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #304 -: Януари 30, 2009, 11:51:35 am »
Вили - мисля си че може да пуснеш хормони и при твоя гинеколог. Мисля че няма кой знае какво значение. А ако ще правиш цветна снимка най-добре в клиника по стерилитет. Първо виж хормоните как са и после ако там всичко е наред, може да помислиш за цветна снимка.Това е моето мнение :)
Благодаря,мила за отговора! :)
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #305 -: Януари 30, 2009, 12:28:22 pm »
Виле,дано всичко да е наред - ти кога ще си ходиш?
И не забравяйте и една спермограма да си направите!!!
Трябва да изключите всички възможни фактори които влияят на зачеването!
много те  :bighug:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #306 -: Януари 30, 2009, 12:49:58 pm »
Към края на следващия месец смятам да си ходя... :D...но аз ще си подържам връзка с вас... :D...ще коментираме заедно резултатите :D...малко ми е нервно,но предполагам,че е нормално :lol:,а спермограма ще направим след като излязат моите резултати(дори и ако са лоши)...имахме "горещ" разговор по темата... :lol: Защо мъжете са толкова стеснителни като стане въпрос за спермограма?Ама няма как като искаме бебе ще трябва и двамата да предприемем акция...нали така? :lol:...
*
« Отговор #307 -: Януари 30, 2009, 13:33:25 pm »
...имахме "горещ" разговор по темата... :lol: Защо мъжете са толкова стеснителни като стане въпрос за спермограма?Ама няма как като искаме бебе ще трябва и двамата да предприемем акция...нали така? :lol:...
Вси4ки са един дол дренки  :wink:
 :crossfingers: :goodluck: yahoo_17

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #308 -: Януари 30, 2009, 13:46:52 pm »
 :D Браво Вили ("имам предвид за горещият разговор" ) всичките са еднакви, да знаеш. Ама искат бебчета е ще трябва и те да направят някаква жертва .
Няма страшно всичко ще се нареди, важното е че започнахме да търсим причината.
А това значи че се доближаваме с всеки един изминат месец към заветната цел - Бебче!!! :D
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #309 -: Януари 30, 2009, 14:06:54 pm »
ООффф тия мъже :? не един дол дренки ами нямам думи....ама айде наши са си и
понякога даже на самите нас си се ядосвам,че винаги ама ВИНАГИ,търсим причината и вината първо в себе си  :x :x :x
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #310 -: Януари 30, 2009, 15:22:18 pm »
Благодаря ви,милички... :D...сега съм малко по-спокойна по отношението на мъжа ми към изследванията...а фибчо това е вярно....поне при мен е все още така...тайничко си мисля,че причината е в мен,въпреки многобройните прегледи при док...но сега след месец картината ще стане по-ясна...благодаря на всички ви за подкрепата...какво ли щях да правя без вас???Обичкам ви... :)
« Отговор #311 -: Януари 30, 2009, 15:59:41 pm »
Виленце,знам какво е да накараш един мъж да си направи спермограма!  :lol: Все едно ще го колиш  :oops: Аз моя го пратих сам и не ми обели думичка после,беше го срам,представяте ли си! :lol: А в сряда докато чакаххме за прегледа и аз съм си една цапната в устата  :oops: Седим пред кабинета и ми беше много нервно.Исках някое списание да се поразсея и той ми вика "Миииииии,тук няма списания!".А аз само го погледнах и му се изхилих и му казах "Е как няма,в тоалетната нали има и са интересни!" :lol: Щеше да потъне в земята!Умрях да се смея,а той миличкия  :pipy_longstocking: :hug2:
Хич няма да се притесняваш!Всичко ще се нареди много скоро!Ще видиш ;)
И ние многооооооо те обичкаме! :hug2: :bighug: :bighug: :bighug:

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #312 -: Януари 30, 2009, 16:12:57 pm »
а спермограма ще направим след като излязат моите резултати(дори и ако са лоши)...имахме "горещ" разговор по темата... :lol: Защо мъжете са толкова стеснителни като стане въпрос за спермограма?

Има 3 неща, които се правят най-напред:
1.Спермограма.
2.Спермограма.
3.Спермограма.

Успех!!!
« Последна редакция: Януари 30, 2009, 16:15:52 pm от eganeva »
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #313 -: Януари 30, 2009, 16:20:13 pm »
Няма стеснителни. Насила ще го заведеш, ако трябва.
Аз като си знаех, че е при мен проблема, дори и през ум не ми мина, изобщо и не настоявах на мъж ми да я прави...а пък се оказа, че и при него не "цветущо" положението.
Стискам палци и скоро да се похвалиш! yahoo_17
« Отговор #314 -: Февруари 01, 2009, 12:32:56 pm »
 Благодаря,милички!!!По-една голямаааааааааа :bighug: :bighug: :bighug: на всички!!! :)
*
« Отговор #315 -: Февруари 01, 2009, 13:41:09 pm »
Вили мила  :bighug:
Твоето ову май скоро наближава - не изтървавай този месец
Кой знае може пък и да е месеца в който стават Чудеса!!!! :pink_dust_1: :green_dust_1: :goodluck: :blowingdust:
« Отговор #316 -: Февруари 01, 2009, 14:57:55 pm »
Да,така е... :D...от утре смятам да почна с О тестовете.Благодаря,Мелоди за пожеланието...макар и с малка надежда,но я имам!!! :D
« Отговор #317 -: Февруари 01, 2009, 16:33:07 pm »
Виленце,един огромен съвет от мен!Ако имаш възможност да се занимаваш с нещо,което ще ангажира доста от мислите ти го направи още сега!Аз съм почти сигурна,че при нас се получи,защото не живеех с мисълта за бебе точно по време на овуто!Категорично исках да заминем някъде на почивка за да се разсеем :) Ти сама знаеш аз колко отчаяна бях с мойта скапана графика :) Другия вариант е да си ходиш на работа,ако нямаш възможност за отпуска,а вечер ходи на фризьор,масажче,чети книжка,дори рисувай,но се разсейвай ;) Мисли за себе си!!!
Стискам силнооооооооо палчета този месец да се похвалиш!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*
« Отговор #318 -: Февруари 02, 2009, 11:11:37 am »
Вси4ки си поспиват днес и не бързат да нанесат стойностите на БТ....
6те по4акам малко... :lol:
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #319 -: Февруари 02, 2009, 11:53:46 am »
 :DАз предпочитам да поспивам до късно - така дните ми изглеждат по-къси и по-бързо минава времето.  Докато се обърна и то станало 12:00 следва закуска - преглед на форума :D. После малко уча и милото идва в 16 часа .Тогава вече имам компания :D