И ти си права Виле ,само не мога са си обясня как все на добрите хора им е трудно....
Има нещо вярно в думите ти....има моми дето даже и не искат бебе,а става от раз,да не кажем,че и през целия месец само с един полов акт и става чудото,а други женени и с много по-редовен полов живот,да не кажа почти всеки ден,а се мъчат с години да си имат детенце...но явно всичко това си има някакъв замисъл в тази история
...с една дума Господ си знае работата... :)а на нас ни остава само едно:да чакаме докато и нашето чудо стане!
...та това по този въпрос...а сега да те попитам нещо...Каква е причината да имаш повиче от два положителни теста за Ову?Този месец и при мен се получи така...днес 3 ден с (+) тест,а съм абсолютно сигурна,че и първия беше положителен.Днес ти отворих графиката,но погледнах Т ти,но доколкото си спомням и ти беше с повиче от два (+) теста този месец,а Т не ти се вдигна тогава,а чак на 24-и ден след доказана О на прегледа при док,нали?Той даде ли някакво обяснение за тази работа?Сигурно е вярно,че при всеки е индивидуално,но аз искам да знам само информативно..... :)Благодаря,миличка!