0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

опит със "сладоледчета"
« -: Декември 12, 2008, 10:34:10 am »
Здравейте момичета,
както писах в други теми ми предстои опит със замразени.Искам да попитам тези които са провили вече такъв опит на кой ден от цикъла е бил ЕТ?
Късмет на всички. :bighug:

Re: опит със "сладоледчета"
« Отговор #1 -: Декември 12, 2008, 10:38:36 am »
Връщат ги когато ти е овулацията лекарят ще прецени .
Успех ти пожелавам  :crossfingers:
*
« Отговор #2 -: Декември 12, 2008, 10:42:00 am »
Зависи на кой ден са замразени, ако това е станало на 5ти ден фаза бластоцист, тогава се правят УЗИ за доказване на ову и ги връщат 5 дни след нея! Това е единият вариянт, а другият май се приемат лекарства за подтискане на естественото ову. Единствената цел при този опит е да се наблегне на дебелината на лигавицата.
*
« Отговор #3 -: Декември 12, 2008, 12:09:12 pm »
Здравейте момичета,
както писах в други теми ми предстои опит със замразени.Искам да попитам тези които са провили вече такъв опит на кой ден от цикъла е бил ЕТ?
Късмет на всички. :bighug:

При мен беше на 19 ден от цикъла. Мисля че при всеки е различно. Доктора следи основно лигавица и овулацията. На мен при този трансфер не са ми изследвани хормоните. Имах няколко прегледа и 2-3 дни преди трансфера започнах да вземам Utrogestan. Успех.
*
« Отговор #4 -: Декември 12, 2008, 14:37:11 pm »
При мен трансфера беше на 20 ден от МЦ,замразяването беше на трети ден,така че лекаря си изчислява дните.Но последните 2-3дни ми правеха прегледи за да се определи подходящия момент за връщане,дори пуснах и хормони.
*
« Отговор #5 -: Декември 12, 2008, 14:44:24 pm »
Здравей, галиан,

При мен трансферът беше на 17 ден от цикъла. Ембрионите ми бяха замразени на 1 ден. Овуто ми беше подтисната, като слагах само лепенки за лигавицата. Два-три дена преди трансфера започнах да слагам 3х2 утрогестан. И на мен ми изследваха хормони в началото на цикъла и преди да почна с утрогестана.

Желая ти успех!

« Отговор #6 -: Декември 17, 2008, 18:21:04 pm »
Благодаря момичета,
моя трансфер беше на 23-ти ден/15.12.2008/ от цикъла.На 18 ден от цикала ми поставиха OVITELLE 2х0,500мл. , а от 20 ден започнах поставянето на утрогестан 3*2 , естрофем 3*1 и фраксипарин 1 на ден.Пуснах темата защото ми се стори много късно трансфера,но все пак доктора решава.
Сега ще чакам резултат :D

*
« Отговор #7 -: Декември 17, 2008, 21:57:47 pm »
Мила и моя трансфер беше на 23 ден, тъй като овулацията ми е по късна. Вече седми ден чакам, но май пак нищо не е станало - такива усещания имам  :x
« Отговор #8 -: Декември 18, 2008, 09:51:31 am »
Хей dendy нетрябва да предизвикваме съдбата и на мен вчера ми се събра много , изпаднах в депресия дори изрекох думите ,че не е станало нищо , но нетрябва така .
 :bighug:
ще получим най хубавия коледен подарък  :bori_007: :bori_004: