Рози не разбирам поведението ти, като не можеш да дадеш информация недей никой не те кара насила
Какво и' е на поведението на Розичка? Тук пишеш, че ще правиш посткоитален тест при Маркова ако не си бременна. Това звучи като вече взето решение. Кое те разколеба? Отваряш цяла нова тема по въпроса.
Розичка ти даде много повече от информация, когато беше във Варна. Посрещна те, заведе те на кръчма, изслуша те, съчувства ти, заведе те до Майчин Дом и ти пожела успех. Нима това е малко?! Обикновено хората оценяват тези неща.
Нестава въпрос нито за посрещането нито за инфото което ми дадохте.Благодарна съм ви
, неразбирам защо обаче се оптива да ме изкара неблагодарница
. Мислех че ви беше приятно нашата компания.Защо въобще се коменира това?
Несъм категорично решила къде да правя теста.Нормално е след като Маркова е прецинила ,че трябва да се прави при нея да отида и не съм се разколебала,но перди това ми предстои да направя контролни изследвания в Плевен и може да се наложи там да го направя, защото трябва да бъде по време на фертилната слуз, а точно тогава е възможно да съвпадне с ходенето ми до Плевен.
Наиситна обаче ,не разбирам защо трябва да изпадам в такава ситуация да се оправдвам, това лично отношение ли е или .....?
.