0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

katia77

Здравейте момичета някой знае ли дали Др.стаменов от център Надежда е сключил договора с здравната каса.Предстои ми лапаро и ми се иска да го направя при него някой ако знае нещо пишете .Благодаря ви много :roll:
*
Звънни в клиниката и питай.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Катя, не е необходимо да пускаш една и съща тема в няколко подфорума. Само в един е достатъчно ;)

И аз бих те посъветвала да се обадиш в клиниката и да попиташ.

Успех!!!
*

katia77

за първи път пиша тема неразбрах че първата която написах е излязла не я намерих никъде не ми се искаше да го притеснявам още защото миналия месец много го притеснявах за този договор затова исках ако някой знае нещо да ми каже но сега ще звънна благодря ви все пак
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Преди седмица, когато го попитах, все още очакваше отговор от касата. Надяваше се март месец да се е финализирала процедурата.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
За д-р Стаменов не знам,но д-р Николов от РепроБиоМед със сигурност няма.В това 4исло слагам и д-рТабакова
Цитат на: katia77
за първи път пиша тема неразбрах че първата която написах е излязла не я намерих никъде

Споко, Катя, всичко е наред  :D
*

Anonymous

Здравейте,

Д-р Стаменов е сключил вече договора с касата. Неговата клиника я има в списъка на здравната каса, а и вече няколко жени си подадоха документи в касата за инвитро.
Надявам се да съм помогнала.
Цитат на: Anonymous
Здравейте,

Д-р Стаменов е сключил вече договора с касата. Неговата клиника я има в списъка на здравната каса, а и вече няколко жени си подадоха документи в касата за инвитро.
Надявам се да съм помогнала.

Госте, едно е клиниката да прави ин витро през касата, съвсем друго е дали д-р Стаменов има индивидуален договор с касата и дали прави лапаро по касата.
*

geni

Момичета ,а  имате ли  информация дали  в клиниката на Д-р Стаменов може да се  направи  хистероскопия  чрез касата ?Аз имам информация за  цената на  манипулацията, но ми се  искаше да  има и някакъв друг вариант.Благодаря предварително за  отговорите  :roll:
*

Anonymous

До скоро правеше лапаро през касата, само че не в клиника Малинов, а в Тина Киркова.
Geni, имам информация от края на миналата година - тогава нямаше клинична пътека за хистероскопия. В държавните болници я правеха безплатно, тъй като те имаха смесено финансиране - от касата и от държавния бюджет, и за хистероскопии се плащаше от бюджета.
Тази година обаче се премахна смесеното финансиране. Така че може би има вече клинична пътека за хистероскопията? Ако не са въвели от тази година, трябва да си я платиш дори и докторът да е сключил договор.

Нека ако някой е правил тази година да сподели :D

Успех! :D
Благодаря ти, Бени!

*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
вчера си записах час при д-р Стаменов и междувременно попитах и ми казаха, че тази година докторът още не е сключил договор с касата.
*

katia77

Аз бях при него не е сключил договора за съжаление и ше правя лапаро в вторник не мога да чакам повече договора доста отлагах досега.Много ме е страх и ми е много притеснено :balk_91:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Аз бях при него не е сключил договора за съжаление и ше правя лапаро в вторник не мога да чакам повече договора доста отлагах досега.Много ме е страх и ми е много притеснено :balk_91:

Пожелавам ти всичко да мине леко и безпроблемно.
Резултата да е отличен и скоро да се случи чудото.
Успех от мен.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
няма от какво да се притесняваш, тази манипулация не е от тежките
само спокойно и всичко ще е ОК :D
ще чакаме хубавите ти резултати
УСПЕХ !!! :D  :D  :D
*

katia77

Много ви благодаря ,ще пиша като изляза  :lol:
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
Катя,стискам палци всичко да мине добре :crossfingers:

*

katia77

Ето завърнах се всичко мина и  :wave: не съжалявам че избрах частна клиника и не можах да се възползвам от здравната каса много съм доволна от целия екип резултата имала съм ендометриозни огнища и малки кисти на яйчниците тръбите са ми на ред незнам какво означава това ще поговорим повече с доктора като ми сваля конците да каже какво предстои дали вече всичко е наред сега си почивам в къщти и се възстановявам
*
Ето завърнах се всичко мина и  :wave: не съжалявам че избрах частна клиника и не можах да се възползвам от здравната каса много съм доволна от целия екип резултата имала съм ендометриозни огнища и малки кисти на яйчниците тръбите са ми на ред незнам какво означава това ще поговорим повече с доктора като ми сваля конците да каже какво предстои дали вече всичко е наред сега си почивам в къщти и се възстановявам

Браво Катя -много се радвам за теб че всичко е минало благополучно. И на мен ми предстои хистероскопия в същата клиника края на март. :balk_46:
Хайде сега почивай и бързо се възстановявай .