0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Помогнете със съвет
« -: Февруари 28, 2006, 16:19:36 pm »
Здравейте момичета.Искам да ме посъветвате как да постъпя.
Предстои ми стимулация с Кломид-3-7 ден-2*1.Доктора ми каза да отида на ултразвук на 7мия ден.Положението е малко по сложно,защото след като изпия хапчетата заминавам за 2 седмици в чужбина при мъжа ми да правиме поредните опити.
През януари пих Клостилбегит,но фоликулите не се спукаха,Каква е гаранцията че сега ще се спукат.Доктора каза,че такава опасност няма,но знам ли.Дали да не го накарам да ми бие Прегнил и тогава да излитам.Въпроса ми е каква схема да измисля,какво да направя.
Благодаря ви.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Помогнете със съвет
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2006, 16:23:53 pm »
Нери, тази схема за която молиш за съвет трябва точно с лекарят си да я обсъдиш и различните възможности. Но от начина по който пишеш излиза че му нямаш много доверие. Така ли е?
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
Помогнете със съвет
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2006, 16:43:18 pm »
Последния път като ходих на преглед,беше доста разсеян.Но все пак имаше причина.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Помогнете със съвет
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2006, 16:57:49 pm »
Цитат на: NERI
Последния път като ходих на преглед,беше доста разсеян.Но все пак имаше причина.

Според мен го притисни и му разкажи за опасенията и за плановете ти, просто му кажи че не искаш да рискуваш да пропуснеш още един месец след стимулация.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
Помогнете със съвет
« Отговор #4 -: Февруари 28, 2006, 17:11:32 pm »
Да.Права си.Но започвам да си мисля,че като разберат че сме разделени с мъжа ми и започват да влачат нещата .Вместо да седнат да дадат една схема и да се действа по нея.
*

Anonymous

помогнете със съвет
« Отговор #5 -: Март 18, 2006, 01:38:30 am »
Бихте ли ми казали някой тест за овулация  и как варвят цените ако знаете.Ще съм ви много благодарна. :help1:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: помогнете със съвет
« Отговор #6 -: Март 18, 2006, 08:34:28 am »
Цитат на: Anonymous
Бихте ли ми казали някой тест за овулация  и как варвят цените ако знаете.Ще съм ви много благодарна. :help1:

Clear Ovu test- комплект 5+1 (1 тест за бременност)- около 8,20 лв.
Много съм доволна и напоследък ползвам: Home test-   RAPID test-пак 5+1 -около 10,50 лв.
Тези тестове са на по-ниска цена,има и скъпи,но аз не купувам отдавна от тях,така че немога да ти дам актуална информация.
Първите- не ги харесвам години наред ме объркваха-отчитаха ми винаги 2 дена(+) резултат.
От вторите съм много,МНОГО  доволна.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Помогнете със съвет
« Отговор #7 -: Март 18, 2006, 13:21:21 pm »
1. няма гаранция, че ще се спукат фоликулите. даже изобщо няма гаранция, че ще порастнат достатъчно.
2. ако пиеш хапчета от 3 до 7 ден и после веднага заминавате, няма как лекарят да ти бие Прегнил. Прегнил се бие след като фоликулите достигнат зрялост - около 18-20 мм диаметър, което става около 12-14 ден, според жената.

според мен, като сте си знаели разписанието, не трябва изобщо да пиеш Клостил тоя цикъл, ама карай...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!