0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
zraveite
« -: Февруари 28, 2006, 17:24:26 pm »
много отавна влизам в саита  но 4ак сега се престраших  да пиша  на кратко ште разкажа и моита историика.  Преди година запо4нахме с мажами да правим опити  но юни стана макар за кратко спонтанен аборт. правиха на мажами  3  спермограми и трите са много лоши  на нен ми правиха цветна снимка на трабите  и се оказаха проходими  хормоните са добре  и теста за хламидии е  орицателен  и при двамата .  :roll: по4нах  да ходя при доцент маркова  и тя като видя спермограмата  ми каза 4е сам за икси  записами но 4ак за септември.Сега  4акам да ми доиде м  и пак отивам на преглет. Успех на вси4ки  и скорошно забременяване
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Re: zraveite
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2006, 18:00:36 pm »
Цитат на: krem4o
... година опити ... юни спонтанен аборт ... спермограми лоши ...  тръбите проходими ...

Защо ИКСИ, а не инсеминация :roll:
Пък и току виж до септември пак може да се получи бременност :)
zraveite
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2006, 18:12:27 pm »
Надявам се спермограмите да са правени на различни места, а не на едно и също.
zraveite
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2006, 18:14:15 pm »
Надявам се спермограмите да са правени на различни места, а не на едно и също.Колко лоши са показателите...с каква диагноза е мъжа ти кремчо?...И аз съм на мнението на боровинка..Защо не инсе, а ИКСИ?
*
zraveite
« Отговор #4 -: Март 01, 2006, 10:02:53 am »
4ЕСТИТА  БАБА  МАРТА  НА ВСИ4КИ . Незная  зашто направо заклю4ението беше  икси   :roll: маркова  погледна  спермограмата  и веднага  ами какво  праим  една мили4ка усмивка  и вика икси . Заштото тези  сперматозоиди имам предвит пове4ето  били неподвижни и шанса за нормално  забременяване  бил 1 - 10000000.А АБСОЛУТНО НИшТО НЕЕ КАЗАЛА  ЗА ИНСЕ.Забравих да вметна  4е при александров  бяха правили парвите  2 и тои  беше  на саштото мнение
zraveite
« Отговор #5 -: Март 01, 2006, 11:21:01 am »
ми щом заключението е такова значи това е..ИКСИ........макар че на спермограмите на Александров най0долу пише каква е диагнозата спрямо показателите,но щом не е казал че може и с инсе (както е един от вариантите при нас) значи за доста ниски показателите.....
*
zraveite
« Отговор #6 -: Март 01, 2006, 18:17:51 pm »
Нека и аз да споделя какво ни предстой :)  От скоро ходим при д-р Стаменов и сме доста обнадеждени. При нас проблема е мъжкият фактор(ретроградна еякулация). Спермограмата е добра и док препоръча инсеминация. При мен - направихме снимка за проходимост на тръбите(не е отлична, но все пак има пропускливост), цикъла е малък и е трудно да се установи ову. ..Ми общо взето е това. В събота съм на преглед и евентуално на следващия цикъл ще опитаме инсе :) Момиченца, стискайте ми палци, аз също стискам и за вас! Пожелавам на всички късмет и много здраве   :bighug: