0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ИН ВИТРО И ИНСЕМИНАЦИЯ
« -: Декември 19, 2008, 15:07:07 pm »
Здравейте!Моля всички,които имат някакви познания по темата да пишат тук и ни "светнат" по темата.Въпросите ми са:
1.Кога се препоръчва ин витро и кога инсеминация?
2.Към кой специалист да се обърнем?
3.Колко се чака за да ни приемат(в съответната клиника)?
4.Колко струва ин витро процедурата и колко инсеминацията?
5.Какви изследвания трябва да се направят преди да започнем процедурите?
6.ВСИЧКО КОЕТО СПОДЕЛИТЕ ЩЕ НИ Е ОТ ПОЛЗА
*
Re: ИН ВИТРО И ИНСЕМИНАЦИЯ
« Отговор #1 -: Декември 19, 2008, 15:26:16 pm »
Кога се препоръчва едното или другото лекар трябва да реши.
Колкото до коя клиника или кой лекар също има много теми сама можеш да прочетеш.
За парите за процедурите индивидуално при всеки сличай,а и при всеки спициалист.
Какви изследвания трябва да се направят естествено,че са различни зависи и колко сте си направили до момента и какви.
А,това "Светнат" не ми се струва забавно въпреки,че е в скоби може по друг начин да си зададеш въпросите.
« Отговор #2 -: Декември 19, 2008, 15:43:49 pm »
Просто исках момичета,които имат информация по въпросите да я споделят.Има много жени като мен,не съм спец.Обяснено кратко и простичко би било от полза на много момичета.Това че употребих думата "светнат" не мисля че е обидно,не сме учени все пак...Нещата трябва да се обясняват простичко.Вярно,че е изписано доста по темите,но помолих да пишат жени,конкретно по темите,ясно,къде,как,колко и т.н за да си помотнем доколкото е възможно.Аз съм направила изследвания и според едни лекари съм за инсеминация,според други за инвитро 8OЗатова питам вас,повече глави мислят по-добре от една :wink:
*
« Отговор #3 -: Декември 19, 2008, 16:14:53 pm »
merilin77 не се засягай, но наистина има изписано страшно много по темите. Всеки случай е различен и е добре да се търси инфо за конкретния проблем. Например ин витро може да се направи и при женски и при мъжки фактор или при двата. Или да се направи ИКСИ....
Същото е и с клиниките - има си даже подфорум за мнения. Не може в една тема да се обедини информацията от целия форум.
Пак казвам има много фактори, които влияят, за да се вземе решение кое лечение е най-подкодящо за една двойка.
Ако зададеш конкретен въпрос, а не се опитваш да обобщаваш, вярвам че доста момичета ще ти помогнат.