Имах само една консултация с д-р Бързашки, но си остана и последната. "Благодарение" на този доктор загубих 5 месеца в погрешна посока. На 39 години съм и всеки месец за мене е ценен. Записах се при него по препоръка от друг доктор, но определено сега много съжалявам...
Преди няколко месеца трябваше да изследвам проходимост на тръбите преди предстояща стимулация с "Меногон". Обикновено това изследване се прави с упойка, но въпросният доктор нямаше време за такива подробности. Поради болката, така и не ми бяха изследвани тръбите, а д-р Бързашки даде заключение, че стимулация може да се прави. Получих и предложение да отида в другият му кабинет (в друга плевенска клиника), защото там имало по-добри условия за това изследване. Какви други условия?! 5 месеца по-късно ми беше направено същото изследване, в същия кабинет, но от друг доктор.
И така, стимулацията беше безуспешна. Няколко месеца правих какви ли не изследвания - и всички реултати бяха в рамките на нормите. Докато д-р Конова не ми препоръча да повторя изследването за проходимост. И тогава излезе наяве "некомпетентността" на д-р Бързашки - имам проблеми с тръбите. Ако си беше свършил качествено работата, можеше да ми спести 5 месеца излишни други изследвания и напразни надежди.
Доволна съм от клиниката в Плевен, но не и от д-р Бързашки.