Мидж, да разправяш после! Те мъжете такива определения дават на това, което виждат, че не е истина. Моят оприличи бебето на космонавт, после на сомалийче и на д-р Сигридов лошо му стана
Иначе звънях на д-р Стаменов днес, защото отивах на курс и ме беше страх да не се повтори вчерашната история - каза, че е от разтягането на матката, както и знаех, че ще каже. Щом няма кървене да не се притеснявам. На курса казаха, че е възможно да е от стари сраствания, но аз поне не знам да имам такива.
Между другото съм много доволна от този курс, подейства ми изключително добре и хората са позитивни.
Жабче, болката беше като менструална - тъпа и постоянна тежест долу ниско. Лошото е, че аз съм с висок праг на болка, и за да я усетя толкова осезателно - явно наистина е била силна
Не е черва в никой случай, няма и от какво, редовна съм в белия дом. Е, вярно с помощни средства, ама това е положението.
Кажи как са твоите мацки!
Пристигна ми книжката "Какво те чака докато чакаш дете" - прочетох до 4-ти месец, нататък няма да чета засега