0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честито на печелившите :D Да са и на късмет наградите и 2009 да е най-щастливата за тях. :crossfingers:

Успех и на останалите момичета от конкурса през 2009 нека бъде най-щастливата и късметлииска за всички! :crossfingers:

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Честито момичета, нека всяка една от вас успее и през новата година да има още попълнения в малките зачатски редици!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Честито на спечелилите момичета! Дано новата година донесе на всички ни много късмет, щастие и това, което сме си пожелали! Дано на следващата Коледа детските ръчички са много повече, а майките, които ги прегръщат - безкрайно щастливи!

*
Честито на спечелилите!  :balk_46: Момичета пожелавам ви успех и всички да успеете, а на следващата Коледа да прегръщате своите рожби. На всички останали късмет и успешна година!  :D
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Честито от мен  и от  цялото семейство на спечелилите момичета-това  не  е просто награда-това е  късметлийска такава  и  вярвам ,че  ще  е успешна за всяка от тях  и ще им донесе  желания  :bfp:  и най - сладките  :babyflips:!!!

На  всички останали -също много  късмет santa2 !!!

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Пожелавам на всички спечелили и на всички участници КЪСМЕТ!
Момичета няма отказване!Сила, много сила!

Много обич в сърцата и надежда в душите!
С вас съм!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Честито момичета!
Пожелавам ви късмет,вяра и сбъднати мечти!
Честито мили момичета!
Много, много се радвам се за вас :lol:
Желая ви следващата коледа да е най-щастливата ви в живота, както и за мен ще бъде тази.

П.п Дани, миличка, най-после и ти извади късмет :lol:, прегръщам те силно, другото си го знаеш :lol:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Честито на печеливщите. Момичета, варвайте, че късметът ви от таз Коледа ще бъде в дома ви на следващата. :D Успех.

*
Честито на всички спечелили момичета! Нека 2009г е най-успешната за вас.

*
Честито на всички ! Искам после всеки да се похвали.Успех момичета. :pink_dust_1: tree2a tree2a yahoo_17 yahoo_17
*
Мили момичета,честито!!!
Пожелавам на всички,които са спечелили да успеят!Дано в края на 2009 година да гушкате своите рожби!
На всички,които участвахте в конкурса ви казвам:Не унивайте,борете се за мечтата си!!!Късмет!
Честито на спечелилите момичета! Очакваме само хубави новини от Вас през 2009г.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Чесито на всички двойки!
Пожелавам ви успешни процедури и здрави бебета в ръцете ви!
Весела Коледа, приятелки! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Честито на спечелилите! Изключително се радвам за вас, момичета, и ви желая успех!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
Честито на всички печеливши. Жалко, че няма как всички да спечелят. Дано има такива инициативи и за напред, за да има още печеливши.
п.п. Душе, имам едно малко ангелче, което ще ти е на късмет.
Късмет на всички спечелили :D
Честито на спечелилите!Много късмет,момичета,пожелавам ви на следващата Коледа да гушкате вашата сбъдната мечта!

Честито, момичета !
Нека това е началото на края
и скоро има положителни резултати !
ЧЕСТИТО НА СПЕЧЕЛИЛИТЕ!!!
Момичета, пожелавам на всички ви Новата 2009 година да бъде най-щастливата за вас и близките ви! Дано наградата на всяка една от вас донесе по едно здраво бебе!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!