0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Инче успех ти пожелавам мила.Радвам се,че все по често те срещам в редиците тук.
а за жеста на Зайчето не мога да намеря думи.Успех и на двете семейства. :balk_21:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
Браво Зайче! Поздравления за жеста! :youwoman:

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Поздравления за благородния жест на Заяк3. Инка, честито, ще се радвам да ти донесем късмет с Мишо. Успех, мила!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Каси, цункай ръчичката на Мишо, който както разбирам е изтеглил късметчето.
Весели празници.
Пак благодара на всички.

Свързах се със заяка. :wink:
Ех, че ме разчуствахте предколедно! :wave:
Зайче ,със сърчице на Лъвче , колко мил и колко човешки жест!
Възхитена съм! :flower:
Како Радке, (що пък кака :wink: , тъй де млади сме още),Раденцеее ,  нека се сбъднат мечтите ти под знака на Доброто!
Прегръщам ви и двете и желая две летни , ревящи вързопчета!

Айде по случая.. :wine:
« Последна редакция: Декември 23, 2008, 11:02:19 am от Eфирче »
*
От днес се връщам в първоначалният си образ и ставам пак ara.
Наистина ме направихме, много, много щастлива.

Зайче, благодаря ти за благородният жест....
Толкова се радвах, че има награда и за теб (гласувах и за теб),
но сега се радвам двойно за благородната ти постъпка !
Ине, много се радвам за теб.... (и за теб гласувах)
Не вярвам в чудеса, но толкова искам да повярвам тази Коледа......
.....другата Коледа.....не знам и аз какво да напиша след като прочетох
новината.....но много се радвам и стискам палци и на двете Ви...
....покажете ми, че има чудеса.....и че доброто винаги се награждава !
Дано този подарък изпълни предназначението си, както моят за миналият
ми рожден ден - получих лекарства за вторият си опит от моята приятелка.
Целувки и прегръдки и за Зайко и за Ина: Вени
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Честито на всички спечелили.
Нека тази награда освен да ви помогне финансово да ви донесе и голям късмет!
Успех!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Това, което остана извън разказа, е емоцията - не знам дали можете да си представите как преди всяко теглене настъпваше тишина и при произнасянето на всяко име, а ние познаваме до болка историята на всяка една от вас, залата избухваше в ръкопляскания и одобрителни възгласи. Някои дори избърсаха по една сълзичка.  :)

И аз пожелавам най-хубавата година на всички - не само на тези, които имаха късмет при жребия!

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
ехааааааа
Честито на всички спечели, чрез гласуване и томболи и дарения :) сега пътя към Вашата мечта се скъсява й ДАЙ БОЖЕ догодина на Коледа, да имате по едно малко подаръче за новият член на Вашите семейства :) (пожеланието ми е И към всички от Зачатие) :)
Зайче, разплака ме, жеста ти е толкова благороден. Правилно съм преценила, че носиш добра душа и голямо сърце, за всички :)
Весели Празници, бъдете здрави и добри :)
Честито още веднъж на всички момичета :)
И Благодаря на Зачатие, че ни помага :)
 :bighug: mc101
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
Момичета, благодаря ви за милите думи. Те топлят-много. Чувствам се малко неловко, защото не аз ги заслужавам, а цялото сдружение "Зачатие". То сбъдва мечти и дарява надежда.
Поздравявам ви, всички вас, с едно банално стихотворение. Пожелавам ви весело посрещане на празниците, здраве за вас и семействата ви и много Надежда, че Новата година, този път няма да ни остави сами.

Продавач на Надежда

Ако можех да имам едно
магазинче със две полички,
бих продавал...познайте какво?
- Надежда! Надежда за всички.

Купете! С отстъпка за вас!
Всеки трябва надежда да има!
И на всеки бих давал аз,
колкото трябва за трима.

А на тоз, който няма пари
и само отвънка поглежда,
бих му дал, без да плаща дори,
всичката своя надежда.

Джани Родари
*
Зай  :bighug:
Аз пък днес съм една ревла. :wink:
*
Zayak3, невероятен жест, наистина!
Пожелавам ти от сърце скоро да получиш и твойто Коледно чудо!! И съм сигурна, че ще бъде.... :D :balk_602: :balk_81:

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Браво, zayak3 , честито ara :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
Ну, зайче... Ти рече и отсече! Поздравявам те!
Пожелавам на ara/кака Радка (която едва ли ми е кака  :wink:), както и на Зайчето, прекрасни сладки дечица през 2009 година!
Успех, мили момичета!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
На коледа стават чудеса  :D
Успех на всички! На тези, които спечелиха и на тези, които не спечелиха.
Зайче, трогна ме! Стопли ми душичката! Поплаках си малко. Вярвам, че ще успееш!

lb2f
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
:)Хей Зая, Бог да те благослови за добрината и за щастието което подари на хората:)
Голям Човек си, да знаеш.

Пожелавам ви и коледни и следколедни чудеса.
Винаги съм се чудила как така при хората с най големи сърца хубавите неща се случват по възможно най трудният начин  :ask:?!?
Зайче това е много благороден жест,дано да бъдете възнаградени и двете ara/кака Радка/ :) :) :) :bori_005: :bori_015: :bori_007:
*
Ради, успех на квадрат.
Ох, незнам откъде и как да започна...Вълнението ми е неописуемо...
Открих си името сред спечелилите процедура и не вярвах, докато Ани не потвърди! Участвах в конкурса основно, защото имах потребност да споделя чувствата си пред хора, които знам, че най-добре ме разбират! Но ето че стана чудо /"когато най-малко го очаквах"-любимата ни изтъркана реплика/...
Думите не са достатъчни, за да се опише всичко това. Освен да споделя вълнението си, искам  най-вече да благодаря на момичетата, които неуморно и денонощно стоят зад тази благородна кауза. Тук ще си призная усещането, че не заслужавам тази награда...
Преди пет години, когато създавахме сдружението и аз горях и смятах, че щом сме заедно, сме силни и ще се справим с проблема. След поредицата от неуспехи се оставих на отчаянието и направо се предадох - признавам си. До скоро-когато единствено вие- момичета тук ми показахте какво значи вяра, сила и единност! Вие ми върнахте надеждата, че има доброта по света... Прекланям се пред всички вас и най-вече пред Мели, Ани, Дони, Стефи и всички, които през последните години посветиха живота си на Зачатието! Благодаря на Бог, че ви има и че ви познавам!!!
Дай боже, късмет през 2009 година и дано наистина да е Нова за всички ни и да се сбъднат мечтите ни!!!