Ох, незнам откъде и как да започна...Вълнението ми е неописуемо...
Открих си името сред спечелилите процедура и не вярвах, докато Ани не потвърди! Участвах в конкурса основно, защото имах потребност да споделя чувствата си пред хора, които знам, че най-добре ме разбират! Но ето че стана чудо /"когато най-малко го очаквах"-любимата ни изтъркана реплика/...
Думите не са достатъчни, за да се опише всичко това. Освен да споделя вълнението си, искам най-вече да благодаря на момичетата, които неуморно и денонощно стоят зад тази благородна кауза. Тук ще си призная усещането, че не заслужавам тази награда...
Преди пет години, когато създавахме сдружението и аз горях и смятах, че щом сме заедно, сме силни и ще се справим с проблема. След поредицата от неуспехи се оставих на отчаянието и направо се предадох - признавам си. До скоро-когато единствено вие- момичета тук ми показахте какво значи вяра, сила и единност! Вие ми върнахте надеждата, че има доброта по света... Прекланям се пред всички вас и най-вече пред Мели, Ани, Дони, Стефи и всички, които през последните години посветиха живота си на Зачатието! Благодаря на Бог, че ви има и че ви познавам!!!
Дай боже, късмет през 2009 година и дано наистина да е Нова за всички ни и да се сбъднат мечтите ни!!!