0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
топче до тестиса.
« -: Март 01, 2006, 08:46:26 am »
Здравейте.
Искам да ви питам нещо,вчера мъжа ми откри,че има някакво топче близо до десния тестис,какво може да е.Голямо е колкото гроздово зърно и доста добре се напипва,мъжа ми си прави операция от варикоцеле преди два месеца,има ли някаква връзка.
Благодаря ви.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
топче до тестиса.
« Отговор #1 -: Март 01, 2006, 09:48:22 am »
Силванче, мъжа ти да отиде да го видят. Няма как ние да преценит от тук какво е. Най-добре да го прегледа лекарят, който го е оперирал. Дано да е нещо безобидно!
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Re: топче до тестиса.
« Отговор #2 -: Март 01, 2006, 11:35:56 am »
Не отлагайте посещението при андролог, ехографията най-точно ще покаже. При мъжа ми се оказа хидроцеле. Късмет ви желая!
*

silvanchence

• 1971
топче до тестиса.
« Отговор #3 -: Март 01, 2006, 14:20:59 pm »
Какви бяха симптомите при вас,обясни ми,моля те.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
топче до тестиса.
« Отговор #4 -: Март 01, 2006, 15:00:17 pm »
Цитат на: silvanchence
Какви бяха симптомите при вас,обясни ми,моля те.

Вече отговорих на лични. Не губи време в гадаене, хипотези и прогнози. Посетете лекар възможно най-скоро!
*

silvanchence

• 1971
топче до тестиса.
« Отговор #5 -: Март 01, 2006, 16:20:25 pm »
Като разбрах,си помислих,че е хидроцеле,но като чета тук,ми става ясно,че при това заболяване около самия тестис има вода.А при мъжа ми си има топче,съвсем отделно,ясно очертано.И аз не разбирам от тези неща.Какво мислите.

Обадих се да запиша час при Кацаров, но е отпуска следващата седмица.

При кого да отидем,доволни ли сте от някой.

Благодаря.

09.04.2009 г.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
топче до тестиса.
« Отговор #6 -: Март 01, 2006, 16:55:27 pm »
Цитат на: silvanchence
При кого да отидем,доволни ли сте от някой

За съжаление само във Варна мога да ти препоръчам лекар :(
*
топче до тестиса.
« Отговор #7 -: Март 01, 2006, 17:00:11 pm »
Силванче, ние сме ходили при д-р Бъчваров от МЦРЗ и сме доволни. Той преглежда всяка сряда, можеш да се обадиш на рецепцията по телефона /номера го има тук на сайта/ и да отидете малко по-късно вечерта - към 19.00 ч. например. Прегледът е малко скъпичък обаче - 30 лв. Но непременно отидете при някой тези дни /а после и при Кацаров, защото все пак той го е оперирал и знае най-добре/.
Поздрави  :)
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

huan

Re: топче до тестиса.
« Отговор #8 -: Юни 24, 2009, 02:24:54 am »
borovinka можеш ли наистина да препоръчаш добър уролог във варна?? мисля че и аз имам същия проблем за съжаление :( благодаря предварително на всички които могат да помогнат