Тамара, аз родих на 10,04, в Тина Киркова, ама за здраво бебе незнам какво да кажа... Много съм доволна от екипа, който ме изражда, обаче не мога да кажа същото за неонатолозите. По безкрупулни и безсърдечни същества не съм виждала!
И как може тези хора да се занимават с деца незнам.. Все си мисля, че си трябва малко сърце за тая работа. Дара ми се роди мъничка - 2,350, роди се 20 дена преди термин, след раждането без много да ми се дават обянения ме питаха дали съм имала някакъв проблем със влагалищния секрет, бактерии или нещо подобно и аз им отговорих, че съм имала стрептококи, които сме лекували, но нямаше време за контрола, та незнаех дали съм се излекувала и на базата само на това назначиха на малкото съкровище антибиотици, без да ми дават много обяснения какво що... На въпросите на майките относно бебетата, кърмене и т.н.. се отговаряше "Ами вие не четете ли в интернет?!"
За съжаление трябваше да търпя 7 дни безобразното им отношение. Е, имаше и свесни, ама бяха много малко, пък и знаеш ли кого ще улучиш на смяна, и дали няма да ти се озъби, ако се осмелиш да питаш нещо за детето си! Сори за спама, ама като се се сетя и побеснявам