Мари, бе какъв М е чакала 3 месеца Освен наистина да е била с мнооого нередовен цикъл. Иначе и да не правиш бебе, мисля всяка жена си отбелязва датите на М - вие не сте ли го правили преди да почнете опити за дете?
A бе, отбелязваме, бе Брийз! Как иначе!
И нея като я гледам- образована и с добре подбран партньор, търсила е медицинска помощ, не е чакала съдбата да й свърши работа, правила е изследвания, насочила се е на някъде, и тя си е отбелязвала.
Мисълта ми е, че не бива така да й се подиграваме, че чак в третия месец се е усетила, че е бременна, защото дори и да й беше м-то редовно в 5-та седмица може да е чакала да й дойде всеки момент (щото симптомите са много близки), очаквало я е пътуване, стягала е куфари (тя каза, че е била в командировка, когато си е направила теста), т.е. стрес по пътуването и може би си е мислила, че затова й закъснява и колко му е докато се прибере в София, да иде на лекар и то станало 9-та седмица. И най-важното не е очаквала да е бременна, т.е. в този момент е мислила за друго-за работата си, за командировката, за пътуването, за това, че я чака ин витро в бъдеще време. Имам чувсвтото, че много момичета тук се фиксираха точно върху поведението и думите на Пелагия (на другите бременни само леко им пооблизахме крачетата с домашните чехли, но не ги изядохме) именно защото се асоциират с нейното положение и от позицията на анонимното форумстване се почна: мрънкала била, не казала истината, какво толкова срамно има да си кажеш, говорела неточности и накрая за капак как може да не се усети, че е бременна до 3-ия месец.
Мисля, че историята й е мнгоо истинска и че тя я представи добре пред камерата. Аз, откакто спрях да слагам "Маги бебе фикс" в кЮфтетата, съм рахат, преди това беше трагедия при мен.