вчера докато бях при доктора му звънна телефона и се чу женски глас: Докторе, аз съм... и съм бременна, бременна съм! Искам да си запиша час.
Доктора: за какво?
Бременната: ами бременна съм!
Док: добре де, консултация ли искате, видеозон или аборт? То така бременна съм нищо не ми говори.
И после се обръща към мен: много викаше и не можах да разбера дали се е уплашила и иска аборт или се радва
Ееееееееее, то това като виц звучи направо! Страшно ме развесели!!!!!!!!!!!!!!
Момичета, ако има и други случки, разказвайте, за да се забавляваме от време на време.
Днес мина доста по-трудно от предния път, не ме е боляло, но доктора бая се озори, ...
Ако и този път не стане ми каза, че препоръчва да правя някакви имунологични изследвания (целия пакет струва към 240-260 лв).
И при мен минават много трудно инсетата и затова съм силно притеснена за трансферите..........
А за имунологичните, според мен е добре да се направят, за да се установи навреме дали има проблем. Аз всеки път му подхвърлям за тях, но не иска да ми ги назначи и това е!
Желая ти успех!
Амиии пия си лекарствата и чакам да минат още две седмици и нещо до прегледа . Ти кога очакваш МЦ? Надявам се да се включваш по време на стимулацията,че нали след теб вървя и тъкмо ще имам кого да питам е няма много да питам ...но ако и аз започна при д-р Бойчев ще съм запозната по-вече със ситуацията. Всичко добро от мен!!!
Около 19 очаквам МЦ и отивам при Бойчев. След това, около седмица по-късно ще трябва да сме в СФ /ако всичко е наред, пу-пу
/. Може и да се засечем. Ще си взема лаптопа в СФ, така че ще пиша задължително. Няма да ви спамя темичката. Ще пиша повече в темата за инвитрото през декември/януари. Малко ме е страх,но е нормално............. Стискайте ми палци!!!!!!!!!!!!