0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Не се чува сърцето все още :(
« -: Януари 02, 2009, 15:31:06 pm »
8седмица и тонове още не се чуват :(
ембриона не расте  :(
имам леко кафяво зацапване
момичета кажете има ли смисал да изчакам още седмица за спонаттне аборт или няма смисъл
доктора каза че 5% дори са много за "да се оправиат нещатат
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Не се чува сърцето все още :(
« Отговор #1 -: Януари 02, 2009, 15:46:15 pm »
кой те гледа и с какъв УЗ? отиди и за второ мнение. една седмица винаги може да се изчака.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #2 -: Януари 02, 2009, 16:32:16 pm »
благодаря ти
получих зацапване отидох да ме види и след няколко опита да чуе тонове не успя  :(. изчисли и каза че съм почти в 9 седмица асърцето не тупка.
и каза че ще се наложи кюрттраж
излязох от кабинета отидох при друга клиника той ми каза същото че плода е спрял да расте
*
« Отговор #3 -: Януари 02, 2009, 16:39:06 pm »
Заяна, с вагинален ехограф ли те гледат?

*
« Отговор #4 -: Януари 02, 2009, 16:53:26 pm »
в началото с коремен като самия докрор каза няма начин да не се чуе и види не е съвсем в началотто на бременността ...но след доста упоритост да намери тупкащо сърце така и не видя и ми каза нека да пробваме с вагинален ....но уви пак нищо не чухме.
болки нямам никакви, но след като отида по малка нужада остава кафяво зацапване на тоалетната хартия
*
« Отговор #5 -: Януари 02, 2009, 17:32:22 pm »
За коремния така или иначе е рано, но не е хубаво, че и с вагиналния нищо не се чува.  :(   :(  :(   Зацапването не го взимай за някакъв признак! Появява се и при нормално развиваща се бременност.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #6 -: Януари 02, 2009, 20:08:44 pm »
  zayana,наистина не се притеснявай за зацапванията.И аз досега съм имала няколко.Съжалявам за случилото се.  :( С вагиналният е най-сигурно да се установи пулс.Моля се да е някаква грешка.Отиди пак да те видят,пък каквото е писано.Кураж и бъди силна!Ще имаш детенце,рано или късно,вярвай!
« Отговор #7 -: Януари 02, 2009, 20:18:21 pm »
Аз съм в третата седмица от закъснението,гледаха ме на ехограф и се видя плодното сакче но не и сърцето.Следващия преглед насрочиха за след 2 седмици. Незнам дали да се притеснявям!
*
« Отговор #8 -: Януари 03, 2009, 10:41:59 am »
Момичета благодаря ви че бяхте с мен, прегръдки
вчера в 19 ч. ми напрваиха кюртаж
сега се възстановявам
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #9 -: Януари 03, 2009, 11:50:00 am »
сега се възстановявам
Съжалявам много за това, което си преживяла.
Не губи надеждата и вярата си, следващата бременност ще е успешна.
Пожелавам ти всичко най-хубаво.
« Отговор #10 -: Януари 03, 2009, 14:43:27 pm »
сега се възстановявам
Съжалявам много за това, което си преживяла.
Не губи надеждата и вярата си, следващата бременност ще е успешна.
Пожелавам ти всичко най-хубаво.

:hello2: Много съжалявам знам как се чувстваш,защото и аз съм го преживяла и то два пъти така че не трябва да се отчайваме!Кураж и късмет!  :balk_103:

*
« Отговор #11 -: Януари 03, 2009, 16:12:11 pm »
много съжалявам ..  :(  :( :(    желая ти бързо възстановяване и успешна следваща бременност!
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #12 -: Януари 06, 2009, 04:08:11 am »
Аз съм в третата седмица от закъснението,гледаха ме на ехограф и се видя плодното сакче но не и сърцето.Следващия преглед насрочиха за след 2 седмици. Незнам дали да се притеснявям!
Много е рано за тонове при тебе!И при мен беше така и се побърках от притеснения.Може и да е по-късна ОВУ,така че спокойно!
Zayana,съжалявам за теб,прегръщам те!
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #13 -: Януари 06, 2009, 09:04:08 am »
Заяна бъди силна миличка! Следващия път ще успееш  :bighug: И аз преживях същото преди почти 2 месеца. Сега вече съм доста по-добре и мислиме след около още един месец да подновиме опитите. Колко време ти казаха да се пазиш?
*
« Отговор #14 -: Януари 06, 2009, 09:53:19 am »
криска доктора ми акза като ми дойде менструалния цикъл и свърши да отида да ме види как се възстановявам. и той ще прицени и даде зелена светлина
никога досега не съм чакала с такова желание цикала си  :?
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #15 -: Януари 06, 2009, 10:02:57 am »
криска доктора ми акза като ми дойде менструалния цикъл и свърши да отида да ме види как се възстановявам. и той ще прицени и даде зелена светлина
никога досега не съм чакала с такова желание цикала си  :?

Имай търпение за цикъла защото най-вероятно ще се позабави. Лекарите казват между 30 и 40 дни но понякога е и повече. През това време гледай по-малко да мислиш за случилото се и вярвай че скоро и ти ще си щастлива майка!!!
*
« Отговор #16 -: Януари 06, 2009, 11:11:08 am »
Много съжалявам миличка Zayana!
Всичко ще се оправи, ще видиш! Чудото ще стане отново - не спирай да вярваш. :)

Усмивки

*
« Отговор #17 -: Януари 06, 2009, 14:52:38 pm »

Миличка,съжалявам за това,което ти се е случило,знам как се чувстваш,защото съм го преживяла 4 пъти и съм наясно колко много боли!Но не се отчайвай,скоро отново ще се радваш на бременност и всичко това ще е зад гърба ти!Убедена съм ,че и половинката ти ще ти помогне,моят съпруг винаги е бил незаменима част от процеса на възстановяване!Успех ти пожелавам занапред и те прегръщам! :bighug:

« Отговор #18 -: Януари 15, 2009, 09:20:25 am »
Zayana,мила много съжалявам за загубата ти.Бъди силна и вярваи че един ден ще бъдеш най-щастливата мама! :bighug:
« Отговор #19 -: Януари 15, 2009, 09:30:28 am »
Много съжалявам.Желая ти бързо оздрявяване и не губи надежда - няма невъзможни неща.