0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
фертилни дни и ову
« -: Март 02, 2006, 07:43:44 am »
Имам проблем с календара. Фертилните ми дни започват 2 дена след овуто. Аз ли правя нещо неправилно или има друг проблем!? В календара съм do3.
*
Re: фертилни дни и ову
« Отговор #1 -: Март 02, 2006, 12:43:03 pm »
Цитат на: do
Имам проблем с календара. Фертилните ми дни започват 2 дена след овуто. Аз ли правя нещо неправилно или има друг проблем!? В календара съм do3.

Здравей,
календара прави прогнози които се смятат използвайки данните вкарани в "моят профил" в полетата "Средна дължина на цикъла", "Брой фертилни дни", "Дни на менструално кървене" и "Лутеална фаза".
При теб е маркирана овулация на 13 ден, по данните които си задала в профила си се получава че първия ти предполагаем фертилен ден е 15 ден - предполагам че това е точно разминаването което те притеснява.
Можеш да го донагласиш, като коригираш данните си в "моят профил" да са с тези които са типични за теб.
Най вероятно или средната дължина на цикъла ти е по-малка от зададената там, или дължината на лутеалната фаза е по-голяма от тази която си задала. Поправи си данните там и нещата ще се оправят.

Също така би ли погледнала подписа си - има някаква грешка при поставянето му - не излиза картинката, а УРЛ-то - виж да няма някой излишен интервал някъде.

Поздрави
*
фертилни дни и ову
« Отговор #2 -: Март 02, 2006, 14:15:46 pm »
Благодаря за бързия отговор!
Средната дължина на цикъла ми е 31 дена, но този месец имам по-ранна овулация. Аз предположих, че след отчетена овулация би трябвало да се променят и фертилните дни. Но всъщност те са прогнозирани в зависимост от въведените в началото данни. Май трябваше да помисля повече, преди да питам.

Относно лентичката не знам защо не се получава - копирам го точно както е  :ask:
фертилни дни и ову
« Отговор #3 -: Март 02, 2006, 23:35:06 pm »
ако си копирала адреса на лентичката избрана от теб и си го пейстнала в профила си в полето за подписа...добре! Като пишеш пост...преди да натиснеш ПРАТИ,  дай отметка на ДОБАВИ ПОДПИС....да видим дали ще се появи лентичката ти? :roll:  :P  :wink:
*
фертилни дни и ову
« Отговор #4 -: Март 03, 2006, 02:37:10 am »
Аз ги правя тези неща, но не става!  :( Има ли значение, че сам с различни username?
*
фертилни дни и ову
« Отговор #5 -: Март 03, 2006, 10:49:10 am »
Цитат на: do
:( Има ли значение, че сам с различни username?

Не това няма значение.
И преди се е получавала подобна ситуация, като дойде cygnus ще ти поправи профила. Това явно е някакъв бъг в софтуера на форума.
Ето линк към предишния подобен случай.
Поздрави
*
фертилни дни и ову
« Отговор #6 -: Март 03, 2006, 13:10:21 pm »
Благодаря! Ще чакам cygnus да се пребори с  бъг-а.
*
фертилни дни и ову
« Отговор #7 -: Март 06, 2006, 17:23:07 pm »
Оправено е вече :)
*
фертилни дни и ову
« Отговор #8 -: Март 07, 2006, 02:05:21 am »
благодаря!  :D
*

anito

фертилни дни и ову
« Отговор #9 -: Април 03, 2006, 12:08:44 pm »
едно нещо не мо га да разбера, овулацията си я разбрах сама но защо фертилните ми дни са 3 дни преди нея, а четох някъде че са 2. първия преди овуто и втория самата овулация.моля за отговор :wave:
фертилни дни и ову
« Отговор #10 -: Април 05, 2006, 12:26:31 pm »
По книжките пише, че сперматозоидите издържат 2-3 дни да чакат овулацията. За това са ти посочени така. Правете секс в тези дни за всеки случай :D
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!