0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Закъснение след цветна снимка
« -: Март 02, 2006, 15:46:25 pm »
Здравейте, момичета!Миналия месец правих цветна снимка,резултата от която не е добър и ме насочиха към ин-витро.Чакам да ми дойде за да започна с изследванията,но вече 8 дни ми закъснява.Цикълът ми е като по часовник.За бременност и дума не може да става,защото партньорът ми отсъства и не сме правили секс.На какво може да се дължи закъснението според вас, някой имал лие подобен проблем?
*
« Отговор #1 -: Март 02, 2006, 15:51:37 pm »
Ако тотално сте изключили фактора секс,може да се касае за ановулаторен цикъл или някакво хормонално временно смущение.за всеки случай пишкай на едно тестче.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #2 -: Март 02, 2006, 15:59:44 pm »
Цветната снимка неможе да ти предизвика такова закъснение. Проблема сигурно е от друго естество, но не и цветната снимка. И аз имам много точен цикъл и две снимки не съм имала проблеми, а и лекарите казват, че не оказва влияние върху дължината на цикъла.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #3 -: Март 02, 2006, 16:00:43 pm »
А лапароскопия правила ли си? Какво значи не е добър резултата?
*

Anonymous

« Отговор #4 -: Март 02, 2006, 16:06:36 pm »
Не, още не съм правила лапаро.Лекарката ми каза да подготвя изследванията,за да може да направи протокола, а после ще правим и лапаро.Имам ли право да се тревожа според вас или да изчакам спокойно всичко да си дойде на мястото?
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Закъснение след цветна снимка
« Отговор #5 -: Март 02, 2006, 16:10:45 pm »
Изчакай още няколко дни според мен
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #6 -: Март 02, 2006, 16:12:43 pm »
Аз не съм правила лапаро, но има момичета с непроходими тръби, след цветна снимка и след лапаро се оказва, че всичко е наред. Предполагам, че някой от тях ще се включи с повече информация. Учудих се, че без лапаро са те пратили за инвитро!
« Отговор #7 -: Март 02, 2006, 16:39:50 pm »
На мен ми бяха непроходими след хидротубация под УЗ контрол, а на лапарото се оказаха наред.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #8 -: Март 02, 2006, 18:11:20 pm »
И на мен не ми бяха особено добри резултатите след цветната снимка и а-ха да направя лапарото, то пък взе че се оказа ненужно.  :D Малко съм скептична към резултат от цветна снимка или хидротубация. Дори да пуснат не се вижда дали работи фимбриалния апарат, нали?

*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #9 -: Март 02, 2006, 21:22:39 pm »
Да,Габи,точно така е. При моята цв.снимка и двете тръби пропуснаха нормално,но въпреки всичко още не могат да стигнат бедните  :sperm: до яицеклетката. Лекувала съм хламидии преди години и най-вероятно фибриалния апарат е засегнат оттогава. Даже може и сраствания да има. Но не ми е закъснявал цикъла след снимката.