Вероятно ще ме оплюете заради мнението ми, но съм длъжна да го кажа, най-малкото за да предотвратя някоя от вас да преживее това което аз преживях там!
Заради Некопетентността на д-р Юнакова, изгубих една година, един яючник и две тръби!!! След тежка криза и посещения в пирогов и шейново по спешност - се оказа че имам ендометриоза в много напреднал стадии с киста 6-7см която д-р Юнакова ми представи като "задържан фуликул" и ме прати вкъщи да пия но-шпа. Направи ми хидротубация - според нея резултата е "и двете тръби пропускат без съпротивление" - а цветната снимка показа доста голям Хидросалпингс на лявата тръба. Наложи се да ме оперират по спешност, слава богу не в тази клиника. Благодарение на д-р Юнакова сега съм с един яйчник, и без тръби.
Познавам доста момичета които също са се отказали от услугите на клиника Щерев, след като са изгубили прекалено много време, оставили са една порядъчно голяма сума пари и дори са изгубили някой и друг яючник/тръба там.
Опитайте да си поискате копие от досието когато си тръгвате!!!
Внимавайте на кого се доверявате момичета! Името на клиниката не прави докторите там кадърни и компетентни.