Здравейте мили момичета. Много отдавна не съм писала, да си призная- първо от суеверие, а след това нямах време. Сигурно много от Вас ще ме упрекнат, че пиша това писмо, но искам на всички да кажа, че до скоро, аз бях една от Вас- с много проблеми, свързани с блянуваното зачатие и раждане на дете.
Е, сега вече мога да се похваля- на 05.07.2005г. родих моето съкровище- момче, казва се Преслав, роди се 3.200 кг, 51 см. Когато извадиха бебчето /родих със секцио, с упойка в гърба- забравих как се нарича/, направо не смеех да попитам как е бебето, а като ми казаха, че имам живо и здраво момченце, толкова много плаках...от радост разбира се. Сега сме почти на 8 месеца, преди два дни ни се появи и първото зъбче, опитваме се да пълзим, а с паяка е направо фурия.
Искренно пожелавам на всяко момиче от този форум, много скоро да изживее майчинството, защото няма по- велико щастие от това.
Не ме упреквайте, че пиша тук, но само Вас- момичетата от този форум, чувствам близки, защото също съм преживяла много мъка и дълго чаках своето дете- някои сигурно ме помнят.
Отново успех на всички и целувки!!!