0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

срам ме е но ще питам
« -: Март 04, 2006, 19:32:23 pm »
какво ще кажете за лубрикантите. Опасни ли са , полезни ли са. Аз нямам желание много много и мъжа ми предложи този варянт. Но като правим бебе малко ме е шубе, не им знам съставките. Ще се радвам ако някой има инфо ппо въпроса. Притеснявам се да питам лекар.  :oops:  :oops:
Благодаря предварително
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
срам ме е но ще питам
« Отговор #1 -: Март 04, 2006, 19:35:36 pm »
доколкото съм чела, в някои лубриканти има вещества, които действат зле върху сперматозоидите. не знам обаче доколко простото изчитане на съставките може да ви помогне да прецените, като неспециалист, дали даденият лубрикант е подходящ или не при бебеправене...
вероятно все пак е по-добре конкретно при опитите за бебе да се опитват други средства за овлажняване, за което основно следва да се погрижи съпругът ви.
имайте предвид също така, че природата се е погрижила за увеличаване на естествената смазка на влагалището през периода на най-голяма фертилност на жената - цервикалната слуз тогава се променя, става по-обилна и гостоприемна към спермитата.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
срам ме е но ще питам
« Отговор #2 -: Март 04, 2006, 19:47:54 pm »
Трябва да се внимава с лубрикантите. Глайтгелен сякаш може да се ползва, но все пак трябва да се пита гинеколога.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Anonymous

срам ме е но ще питам
« Отговор #3 -: Март 04, 2006, 20:59:42 pm »
Много благодаря за бързите отговори. На този етап ще ги отхвърля напълно като вариант.
*
срам ме е но ще питам
« Отговор #4 -: Март 05, 2006, 00:20:14 am »
Цитат на: Meli
Трябва да се внимава с лубрикантите. Глайтгелен сякаш може да се ползва, но все пак трябва да се пита гинеколога.

Meli, щом ти казваш имали нужда да питаме гинеколога?  :wink:
*

Anonymous

срам ме е но ще питам
« Отговор #5 -: Март 05, 2006, 15:50:18 pm »
Meli много благодаря. Ще пробвам с глайтгелен. При нас се налага и мисля че ще е по добре да го взема. Ние пробваме от 2 години и всичко ни е наред. Само че ежедневието ми е доста натоварено и понякога просто не става. Ще пробвам пък ще видим.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
срам ме е но ще питам
« Отговор #6 -: Март 05, 2006, 15:56:04 pm »
Цитат на: dendy
Цитат на: Meli

Meli, щом ти казваш имали нужда да питаме гинеколога?  :wink:

А, има нужда, има. Аз не съм гинеколог, а и става въпрос всяка жена да си пита конкретния гинеколог, който я следи, а не гинеколог по принцип.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

kamiii

срам ме е но ще питам
« Отговор #7 -: Март 05, 2006, 17:41:30 pm »
Мели аз съжелявам че не почетох преди да пиша. Мисля че твоето мнение  е професионално и мога напълно да ти се доверя. А и лекаря който посещаваме с мъжа ми е мъж, не че това има значение но аз все се притеснявам да му задам този въпрос. Много притеснителен човек съм.
Благодаря ви отново. Радвам се че ви има.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
срам ме е но ще питам
« Отговор #8 -: Март 06, 2006, 06:30:38 am »
Е, какво като е мъж?!??! Ако си мислиш, че той гледа на теб като жена :wink:
За него ти си само пациент и слава богу.
И щом не смееш да му задаваш въпроси, аз бих ти препоръчала да го смениш с жена.
Иначе при опити за забременяване не е препоръчително използването на каквито и да било овлажнители.