0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Съжалявам, но незнам дали трябва да пиша тук, но имам проблем, след токов удар, не мога да си влезна с името speranza sempre, пише че Потребителското име на съществува моля да ми помогнете
забравих паролата си на календара.как мога да я получа?
забравила съм си паролата за овулационния календар. Как мога да я получа?
Моля и за моята парола, ако все още съществувам, че доста време не съм ползвала календара
От година и половина не съм влизала в календара и не си помня паролата :oops:Мога ли да я получа?
Цитат на: gabi32 в Ноември 12, 2009, 13:42:11 pmОт година и половина не съм влизала в календара и не си помня паролата Мога ли да я получа?Пожелавам на всички по толкова да не влизат /съдейки по подписа ти/Пратих ти паролата на пощата с която си регната в календара.
От година и половина не съм влизала в календара и не си помня паролата Мога ли да я получа?
Цитат на: beast в Ноември 13, 2009, 11:08:53 amЦитат на: gabi32 в Ноември 12, 2009, 13:42:11 pmОт година и половина не съм влизала в календара и не си помня паролата :oops:Мога ли да я получа?Пожелавам на всички по толкова да не влизат /съдейки по подписа ти/Пратих ти паролата на пощата с която си регната в календара.Ops, пощата ти не е валидна, върна ми емейла - сега процедурата е да ми пратиш на лични някаква информация която я има записана в профила ти в календара (примерно рожденна дата или емейла с който си се регнала там) за да уточним дали профила gabi32 в календара наистина е твой? Причина за това е че от IP адреса от който се логваш във форума има друг потребител на календара и не мога да направя засечка по IP адрес.Поздрави
Цитат на: gabi32 в Ноември 12, 2009, 13:42:11 pmОт година и половина не съм влизала в календара и не си помня паролата :oops:Мога ли да я получа?Пожелавам на всички по толкова да не влизат /съдейки по подписа ти/Пратих ти паролата на пощата с която си регната в календара.
Благодаря! Заради това мое непомнене на пароли съм сменяла дебитна карта ама сега взех, че я налучках!
И аз не си спомням паролата за овулационния календар, нито потребителското имелМоля помогнете ми!
:oops:И аз също немога да вляза в Овулационния си календар заради паролата си!Как мога да я получа?