0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Забравена парола
« Отговор #60 -: Декември 26, 2009, 17:54:43 pm »
Моля,за помощ!Не мога да си вляза в овулациония календар,понеже съм си забравила паролата.
*
« Отговор #61 -: Декември 28, 2009, 10:06:41 am »
Моля,за помощ!Не мога да си вляза в овулациония календар,понеже съм си забравила паролата.

Пратих ти ги на пощата.

Поздрави
« Отговор #62 -: Януари 02, 2010, 00:03:28 am »
Честита 2010 година!
Здраве, любов и бебета за потребителите на Zachatie, а на екипа желая щастие и креативност! Благодаря за полезната информация и най-вече за Овулационния календар. Радостта при отбелязването на двете чертички върху него е голяма ...
За съжаление през месеците на бременността и кърменето не съм влизала в Овулационния си календар и съм забравила паролата, не съм сигурна и за потребителското име, сигурна съм само за e-mail -а. Моля, изпратете ми ги! Благодаря!!!
*
« Отговор #63 -: Януари 02, 2010, 09:48:25 am »
Честита 2010 година!
Здраве, любов и бебета за потребителите на Zachatie, а на екипа желая щастие и креативност! Благодаря за полезната информация и най-вече за Овулационния календар. Радостта при отбелязването на двете чертички върху него е голяма ...
За съжаление през месеците на бременността и кърменето не съм влизала в Овулационния си календар и съм забравила паролата, не съм сигурна и за потребителското име, сигурна съм само за e-mail -а. Моля, изпратете ми ги! Благодаря!!!
Пратих ти ги на пощата.

Поздрави
« Отговор #64 -: Януари 03, 2010, 10:23:49 am »
  Честита 2010 година!Желая много здраве и щастие на всички от Зачатие!
 Beast и аз съм си забравила и потребителското име и паролата за овулационния календар  :(  Дали може да се направи нещо?
*
« Отговор #65 -: Януари 03, 2010, 23:14:07 pm »
  Честита 2010 година!Желая много здраве и щастие на всички от Зачатие!
 Beast и аз съм си забравила и потребителското име и паролата за овулационния календар  :(  Дали може да се направи нещо?
Пратих ти ги на пощата.

Поздрави
« Отговор #66 -: Януари 04, 2010, 12:33:29 pm »
Привет, ЧНГ, щастие и успехи.

Бихте ли ми пратили потребителското име и паролата на мейла, че не съм ползвала календара от години.
Благодаря :)
*
« Отговор #67 -: Януари 04, 2010, 13:24:44 pm »
Привет, ЧНГ, щастие и успехи.

Бихте ли ми пратили потребителското име и паролата на мейла, че не съм ползвала календара от години.
Благодаря :)
Пратих ти я на пощата.

Поздрави
« Отговор #68 -: Януари 05, 2010, 17:43:13 pm »
Получих, благодаря :D
« Отговор #69 -: Януари 07, 2010, 14:31:57 pm »
 Здравейте! Имам проблем с потребителското име и парола за влизане в овулационния календар. И двете ги въвеждам, като съм сигурна, че са правилни, но ми излиза, че са невалидни. Какво мога да направя?
*
« Отговор #70 -: Януари 07, 2010, 15:01:54 pm »
Здравейте! Имам проблем с потребителското име и парола за влизане в овулационния календар. И двете ги въвеждам, като съм сигурна, че са правилни, но ми излиза, че са невалидни. Какво мога да направя?
Пратих ти на пощата 4-те потребителя които имаш регистрирани.

Поздрави
« Отговор #71 -: Януари 07, 2010, 15:43:30 pm »
 Много благодаря за бързия отговор!
*
« Отговор #72 -: Януари 07, 2010, 22:57:52 pm »
 :oops: И аз немога да вляза в Овулационния си календар!Как мога да си получа паролата?
*
« Отговор #73 -: Януари 08, 2010, 10:36:51 am »
:oops: И аз немога да вляза в Овулационния си календар!Как мога да си получа паролата?
И твоите са на пощата.
Имаш кирилица в паролата - внимавай като я въвеждаш.

Поздрави
*
« Отговор #74 -: Януари 08, 2010, 12:42:19 pm »
Благодаря!!! :bighug:
« Отговор #75 -: Януари 24, 2010, 12:35:26 pm »
И аз не мога да си влезна в календара,бихте ли ми  изпратили паролата на емаила ми.
« Последна редакция: Януари 24, 2010, 12:38:14 pm от irfan »
*
« Отговор #76 -: Януари 25, 2010, 10:21:45 am »
И аз не мога да си влезна в календара,бихте ли ми  изпратили паролата на емаила ми.
На този емейл няма регистрирани потребители в календара, както и от този адрес няма посещения в него. Не мога да намеря акаунта ти за да ти пратя информацията.

Поздрави
« Отговор #77 -: Януари 25, 2010, 17:07:00 pm »
И аз моля за парола  за календара. проблема ми е че не помня с кой майл съм се регистрирала и не помня точно потр име - докато бях бременна не съм ползвала календара а скоре ми преинсталираха Уиндоус. Може да съм на следните mimiveso@abv.bg,  hristova_maria@yahoo.com ili mimiveso@msn.com
Blagodarq
Love
Mimi
*
« Отговор #78 -: Януари 25, 2010, 17:13:34 pm »
И аз моля за парола  за календара. проблема ми е че не помня с кой майл съм се регистрирала и не помня точно потр име - докато бях бременна не съм ползвала календара а скоре ми преинсталираха Уиндоус. Може да съм на следните mimiveso@abv.bg,  hristova_maria@yahoo.com ili mimiveso@msn.com
Blagodarq
А тази графика в подписа ти - твоята ли е?
Ако е така значи името ти е mimence?

Поздрави

PS: Пратих ти и паролата на пощата в Yahoo
« Последна редакция: Януари 25, 2010, 17:15:16 pm от beast »
« Отговор #79 -: Януари 25, 2010, 18:47:11 pm »
Здравейте,в календара съм регистрирана като cecabakalska,email-cecabakalska@gmail.com.Бихте ли проверили тази регистрация.
« Последна редакция: Януари 25, 2010, 18:48:58 pm от irfan »