Тази тема малко се е отклонила от първоначалния замисъл на Crow, но нека и аз да дам своя принос.
По отношение на преспиването на роднини - и при нас го има този проблем, но преспиващите са моето семейство. Апартаментът е малък и се чува всичко. Родителите ми с годините са станали невероятно твърдоглави и се емват да идват без изобщо да ме предупредят или предупреждението е от днес за утре. Направих забележка на майка ми, но не съм й споделяла за проблема ни, това е друга тема. Последният път ми вдигна телефона и ме уведоми, че са в София и че са на хотел - дошли, без изобщо да ми се обадят, без да ме попитат къде съм и как съм! И са обидени, разбира се!
Честно казано, не знам точно какво да направя, защото не съм убедена, че желая да споделям проблема ни с тях. Намеци за деца не правят, но съм убедена, че ако споделя ще започнат да ме обвиняват МЕН, че прекалено много се стресирам и съм много нервна и никакъв специалист по репродуктивна медицина не знае по-добре от тях!
Последното нещо, което решихме с мъжа ми, е да казваме, че няма да сме в града, ако рекат да идват - и ако рекат да ни уведомят, разбира се.