Заглавието на темата не ми харесва особено, ама бързам да я пусна...
Тази събота благодарение на Зачатие и "Това го знае всяко хлапе" 5 двойки спечелиха достатъчно пари, за да си помогнат финансово за инвитро процедури.
(на единия от участниците съм длъжник и ще се реванширам
)
Трябваше да организирам снимките на петте предавания за два часа. Точно в този момент нямахме и ток, явно ел инсталацията не издържа на газовата криза
Поканих за участие семейства, чиито телефони имах записани.
Затова и пускам тази тема!
Имаме покана и от друго предаване, в което да участват двойки, нуждаещи се от помощ, за да продължат лечението си.
На нашите проблеми откликнаха много благородни хора, надявам се да има желаещи за участие.
Идеята е да се популяризират проблемите на двойките със стерилитет, да се заговори спокойно в медийното пространство по темата, хората да престанат да се крият и да потърсят помощ навреме.
Ако смятате, че с половинката си можете да се покажете пред камера и да говорите открито за проблемите си - пишете!
Моля, попълнете данните и ми ги пратете на лс или на мейла - ultra@zachatie.org. Те ще са ми необходими, за да подбера участници за бъдещото предаване, както и за да ви имам предвид за следващи покани от тв предавания.
1. Имената на двама ви (първите са достатъчни).
2. Телефон за връзка.
3. В кой град/село живеете.
4. От колко време се опитвате да имате дете.
5. През какви процедури/изследвания сте минали.
6. Допълнителна информация - ако смятате, че трябва да добавите още нещо.