0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Заглавието на темата не ми харесва особено, ама бързам да я пусна...
Тази събота благодарение на Зачатие и "Това го знае всяко хлапе" 5 двойки спечелиха достатъчно пари, за да си помогнат финансово за инвитро процедури.
(на единия от участниците съм длъжник и ще се реванширам :P)
Трябваше да организирам снимките на петте предавания за два часа. Точно в този момент нямахме и ток, явно ел инсталацията не издържа на газовата криза :lol:
Поканих за участие семейства, чиито телефони имах записани.

Затова и пускам тази тема!

Имаме покана и от друго предаване, в което да участват двойки, нуждаещи се от помощ, за да продължат лечението си.
На нашите проблеми откликнаха много благородни хора, надявам се да има желаещи за участие.
Идеята е да се популяризират проблемите на двойките със стерилитет, да се заговори спокойно в медийното пространство по темата, хората да престанат да се крият и да потърсят помощ навреме.
Ако смятате, че с половинката си можете да се покажете пред камера и да говорите открито за проблемите си - пишете!

Моля, попълнете данните и ми ги пратете на лс или на мейла - ultra@zachatie.org. Те ще са ми необходими, за да подбера участници за бъдещото предаване, както и за да ви имам предвид за следващи покани от тв предавания.

1. Имената на двама ви (първите са достатъчни).
2. Телефон за връзка.
3. В кой град/село живеете.
4. От колко време се опитвате да имате дете.
5. През какви процедури/изследвания сте минали.
6. Допълнителна информация - ако смятате, че трябва да добавите още нещо.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
:)))Да ви кажа...участвайте:)

Усещането е невероятно.Аз лично не усетих нито студа в студиото, нито знаех къде се намирам почти през цялото време:):):)
Толкова е хубаво да мога да си кажа, че имаме проблем сред хора, които те разбират и за тях не е като да сме заразни. Аз лично усетих цялата подкрепа и надежда на екипа на предаването. Идеше ми накрая да се метна на вратовете на всички защото ме накараха да се чувствам прекрасно.Смях се през цялото време защото хлапетата, водещите, операторите (целия екип), бяха едни от най позитивните хора, които съм виждала напоследък:)Притеснявах се дали ще отговоря правилно, дали няма заради някоя глупост моя да спрат записа, но не и от това, че трябва да се лекуваме за да имаме деца:) Не ми стигат думи да опиша преживяването... а и то на записа ще се види предполагам:)
Благодаря отново и отново на Зачатие, благодаря ти Ани, че ме подкрепи и не си длъжник на никой да знаеш...по скоро ние всички на теб:)
От доста време това си мисля...колко неща в живота ми се промениха и колко страхотни мигове имах за кратко време благодарение на ВАС.
Сега се чудя...откъде ми е познат този трапец в аватара ти:) 8O :lol:
ТИ СИ ГОЛЯМ ЧОВЕК И ХЛАПЕТАТА ЗНАЯТ И ТОВА.

Участвайте в другите предавания...
« Последна редакция: Януари 20, 2009, 12:29:01 pm от Lisko »
Здравейте и от мен!
Доколкото разбирам е направен запис на предаванането "Това го знае всяко хлапе", в което участват двойки с репродуктивни проблеми.Така ли?
Кога ще бъде излъчено предаването?
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Браво на участвалите. Аз самата бих се включила преди няколко месеца. Сигурна съм, че ви е било забавно. :D Чудесно е, че има кой да ни подава ръка откъде ли не. Браво и на екипа на предаването за това.

Поздравления на участвалите !
Успех на следващите  :D
Нямам търпение да дадат тези предавания,
аз го следя всеки ден, много е забавно !

Лиско  :flower: :hug2:
Ани  :balk_5:
« Последна редакция: Януари 20, 2009, 16:08:49 pm от Black_rose »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Предаването в което участвах аз ще бъде излъчено на 10.02.2009
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!

Аз като човек с доста телевизионни изяви искам да Ви кажа, че емоциите и чувствата са невероятни и неповторими.
Ние с мъжа ми никога не сме крили проблема и винаги сме говорили открито и без притеснения за невъзможността да имаме дете, за перипетиите през които минаваме, за това колко много го искаме и колко дълго го чакаме. След снимките на филма “Стерилитет” вече знаеха всичките ни познати. Това не ни е ощетило, напротив - много ни помогна. Обаждаха ми се много хора да ме поздравят за смелостта и искреността. Чувствах, че правя нещо значимо, голямо, имащо смисъл. Аз съм много открит човек и не мога да крия емоциите си и за всеки опит съм споделяла с целия свят и не мисля, че това е срамно, напротив всички хора видяха, че съм силна и борбена. Срещала съм и груби изказвания, но ги подминавам без да се засягам. Така, понякога се замислям, че живота, колкото ни е ощетил, толкова пък от друга страна ни срещна с добри хора с ГОЛЕМИ сърца.
   Благодаря ти Ани, че ни даде възможността да участваме в Това го знае всяко хлапе – донесе ни незабравими емоции – описах ги в една отделна тема:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=33271.msg527135#msg527135

На всички Вас, които се колебаете ще кажа само – участвайте. Не съм вярвала, че такива неща се случват на обикновени хора, но ето, че е факт.
*
Искам да учавствам и ще го направя  Ако някой има нужда да се обади
Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат