Здравейте!
Аз няколко дни преди сватбата бях седнала да пиша и да ви благодаря за пожеланията, но докато пишех и тока спря......ужас.... И следващите дни с приготовленията бях малко заета.
Lady,сватбата ни беше от 16:00 в Ритуалната зала - казвам защото след нас имаше още една сватба за да знаем коя точно си видяла
Като цяло сватбата мина мн добре
В църквата обаче ми беше много зле - незнам защо имах чувството че съм в безтегловност и всеки момент ще падна, но като излязохме се пооправих.Бебо ми разреши да си поиграя на няколко хора,блусове и др по ритмични песнички - весело беше - като на сватба
Единственото гадно нещо което е че на бутилката вино за ритуалната бяхме сложили украсат от сватбата на кръстницата ми и бутилката се изгуби някъде - много ми е гадно и незнам как да й кажа,че съм й загубила украсата, но.... ще трябва да дойде и този момент.
До днес бях отпуск,но от утре съм пак на работа, а така ми оттичат краката....нямам думи, но все ще трябва да издържа някак си до 15,07, когато ми е офиц.болничен за преди раждане.
Много се радвам че хубавите новини във форума започват да се увеличават бързо във времето
Междудругото моят мъж също го е трах от секс сега докато съм бременна, да не ме натиснел или да не направел някакви по резки движения... и такива глупости
За сега е това от мен и чакам с нетърпение да прочета хубавите ви новини