Здравейте мили момичета
Аз днес се върнах от Тутракан.Полежах там петък,събота и неделя и вече съм в болничен и ще си почивам.Ох толкова много имам да пиша,че незнам от къде да започна
Първо едно искренно
на Кремчето,която постави основите на този форум
Онзи ден Цеци ми каза за положителните новини около вас и много се зарадвах и както ти обичаш да казваш ще си провлачим краченцата много скоро да ни зарадваш с още по-вълнуващи постове,прегръщам те силно и стискам палци.6о6i както Цвети ти е писала при нас се получи на 10ят месец след лапарото.То си е Божа работа наистина и съвсем не означава,че и при теб ще е така...Със сигурност мога да кажа много да слушаш док. какво те съветва и да не се вманиачаваш много, че непременно трябва да стане сега.Знам,че е трудно, но се опитай.Аз правих тестове за овулация няколко месеца след лапарото и в последният преди прегледа,защото знаех,че като отида ще ме пита дали съм правила.Общо взето отчитат правилно,но не ми бяха първа мисъл.Стремях се да се отпусна максимално и да правя любов а не бебе
и се получи...наистина ако док.казва,че всичко е наред трябва са се довериш и да спреш да пресмяташ.Спермограма правихте нали?
Майче,Мартео аз говорих с док. за раждането на последният преглед (25.09)той каза,че не е рано да го обсъждаме обаче ме остави да си блъскам главата сама :)т.е за сега изгледи за секцио няма, въпросът е нормалното с епидурална или само с локална упойка да бъде.Питах какво ще ме посъветва, той каза,че нищо не иска да казва за да не му се сърдя после
Общо взето сега поразпитах и се оказа понеже е много важно,че първо анестезиолозите са русенци и от тях само един много става (ако се съгласи да поеме ангажимент), второ ако всичко започне нормално и сложат упойка може да се забави родовият процес и да се наложи форцепс и трето ако не се дозира правилно упойката може да няма полза от нея т.е пак да те боли или пък да те обезчувстви напълно т.е да разчиташ само на акушерката,която ще ти казва кога да напъваш а то като загубиш възможността да усещаш тялото си едни напъни ще бъдат....с две думи второто произлиза третото ама малко им размених местата
На последно място слагам цената 100лв(които предварително плащаш на касата),защото мисля,че в такъв момент парите нямат значение.За себе си реших, че ако всичко е наред и не се наложи секцио по здравословни причини ще раждам нормално с локална анестезия пък ако видя, че чак толкова не издържам ,ще поискам епидурална.Все пак най-важно е да родим здрави бебета и да не ги измъчим много при самия процес,който и за тях е достатъчно мъчителен.И най-важното колкото и да е трудно да си го представим много е важна позитивната нагласа т.е максимално да се игнорира страха ,защото изпитвайки силен страх стимулираме производството на хормон, който увеличава болката и става по-лошо.Ако вие имате други мнения ще се радвам да ги споделите.Майче как мина феталната на 23.09?
На новите момичета искам да пожелая много сили и кураж.Всичко си идва на мястото,просто на всяка от нас е писано да измине различно дълъг път за осъществяване на мечтите
....само да добавя за след цветна снимка задължително дамски превръзки(това днес го разбрах от едното момиче в стаята)
Целувки и една гореща
за всички
До скоро!
п.п.Зори как сте с малкото юначе?