0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Кой път да изберем?
« -: Март 06, 2006, 22:44:26 pm »
Здравейте отново!
След две лоши спермограми и консултации при д-р Кацаров не се намериха обясними причини за лошата спермограма. Доктора предписа медикаменти, като поясни че с тях е възможно до 30 % подобряване на показателите след 3 месеца/това е времето на прием на лекарствата/. Каза също така ако не се получи бременност през тези 3 месеца, да направиме контролна спермограма и да отидем пак, за да ни насочи към какъв метод да се ориентираме.
Избрали сме клиника, която да посетим. Възнамерявам този път да прескоча посещението при доктора, като искам да избегна 2 пъти даване на материал за спермограма, което е "много трудно" за моята половинка, време и др.
Надявам се че в клиниката ще назначат също контролна спермограма, както и необходимите изследвания и при двама ни! Все пак едно съмнение ме гложди - дали това е правилното решение? Доктора е много добър, но загубихме вече доста време по обикаляне на много доктори безрезултатно!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Кой път да изберем?
« Отговор #1 -: Март 06, 2006, 23:22:34 pm »
Габи, твоето момче направи ли хормонални изследвания?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Кой път да изберем?
« Отговор #2 -: Март 06, 2006, 23:59:18 pm »
Не, Мели, само микробиология.
Кой път да изберем?
« Отговор #3 -: Март 07, 2006, 10:23:48 am »
Габи, при Кацаров можете да отидете със спермограма от всеки център, той така и така не прави спермограми. Т.е. самата контролна сп-ма ще е един брой, но евентуално посещенията ще са две - в клиниката и при Кацаров. Според мен изчакайте да видите резулатите, и тогава ще прецените дали да отидете пак при Кацаров.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!

*
Кой път да изберем?
« Отговор #4 -: Март 14, 2006, 00:16:46 am »
Направихме нова спермограма. Като цяло е по - лоша от предишните, въпреки че някой от показателите имат леко подобрение.
Насочиха ни към ИКСИ.
*
Кой път да изберем?
« Отговор #5 -: Март 14, 2006, 09:43:36 am »
здравеи,мажами сашто е с 3 мн.лоши спермограми ни   сашто сме за икси. Пожелавам ти успех :babbycarrage:
*
Кой път да изберем?
« Отговор #6 -: Март 14, 2006, 12:51:41 pm »
Вие къде ще се Иксирате?