Малко късничко се включвам в темата, но много ми се иска да кажа няколко думи за д-р Николов, защото ми е много мъчно да чета толкова ужасни неща за него. Аз също съм лекар и също чета за себе си всякакви неща и като знам как работя, мога да ви кажа, че голям процент от мненията за мен, просто са злобни излияния. Пациент съм на д-р Николов и всеки път си мисля, че не се пише точно за този човек. Направо се питам - това да не е д-р Джекил и Хайт. Да не би да има "раздвоение на личността". Аз го познавам като изключително компетентен специалист, изключително чувствителен човек, превъзходен гинеколог, ембриолог и много добър хирург. А колкото до цифроманията там - ами не знам...При последното ИКСИ, което правих, тъй като аз реших да бъде на спонтанен цикъл, имах лоши резултати и той ми предложи да не правим ембриотрансфер, но аз настоявах въпреки всичко.След ембриотрансфера, аз платих мноооого по-малка сума от обявената за ИКСИ. Наистина са много "алчни" май там?! Да не говорим за чудесното отношение, което получавам от средния персонал. Аз съм там, защото имам доверие на д-р Николов!!! А за д-р Табакова - мисля, че не може да се отрече, че е водещ специалист в областта си. Успех на всички и много съжалявам за разочарованието.