здравейте докторе, ето нашия проблем, надявам се да можете да ми помогнете със съвет. тзи вечер след разходката дъщеря ми започна да кашля, суха кашлица, като че ли нещо й дразни на гърлото. кашля почти непрекъснато около 30 мин., не силно, не се изнерви, не заплака, просто покашляше. температура няма. на своя глава дадох осцилококцинум, обадих се на педиатърката, която ме прати директно в спешното, където чакаха 4 болни деца преди нас. м/у временно по пътя към болницата малката спря да кашля. пак на своя глава я прибрах без преглед, реших, че ако не е болна, ей сега вече ще я разболея само докато чакаме (условията в спешното във варна биха разболяли възрастен, камо ли 5 месечно бебе). дадох й панадол преди да заспи (минимално количество, общо 2 лъжички от най- малките на авент, това успях да й дам в полусънно състояние). спря да кашля, спи спокойно (поне засега). посъветвайте ме какво да правя, ако кашлицата я има и утре, моля ви! ще настоявам да я види педиатър,но ако сценката от днес се повтори, не знам към кого да се обърна в ден неделя. по принцип не е боледувала до момента, освен едни секрети, които по ваш съвет излекувахме успешно с АЦЦ за 1 ден. извеждам я във всякакво време, дъжд, сняг (с дъждобрана и дебело одеало). и още нещо: преди известно време бяхте посочили 2-ма ваши колеги педиатри във варна, на които гласувате доверие като специалисти. не моге да намеря темата с имената, бихте ли ги повторили?
благодаря предварително! лека вечер