0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ken

Как се правят...момичета?
« -: Март 07, 2006, 19:05:22 pm »
Здравейте!
Може би въпроса ми ви звучи несериозно или не е на подходящото място...Все пак ако ниакой знае някаква изпробвана рецепта, диета, поза, ден от календара, режим,билка.....нека сподели.
 Ще правиме трето и вече нямаме право на грешка- трябва да е момиче.
Мерси.
« Отговор #1 -: Март 07, 2006, 19:10:53 pm »
Кен, има различки "бабини" и полу-научни методи, с които може да се повлияе върху пола на бъдещото бебе. На мен най-много ми хареса твърдението, че "мъжките" сперматозоиди на по-бързи, но по-неиздръжливи, докато "женските" са бавни, но сигурни. За да се направи бебе-девойка, е необходимо да се прави секс преди овулацията - ден-два преди нея, за да може само "женските" опашати да останат и като се спука фоликула и излезе яйцеклетката - точно някой от тях да я оплоди.

Иначе в нета има разни глупости - лунни методи, календар за изчисляване на пола на детето според възрастта на майката и т.н., на които аз не вярвам.

Строго научните методи са абсолютно забранени в България.

Успех!

И моите поздравления за това, че искате трето дете  :balk_47:
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #2 -: Март 07, 2006, 19:16:42 pm »
поздравления и от мене за решението.
аз съм чувала, че трябва да се ограничат киселите храни и кафето (от жената) и да се наблегне на млечните продукти. мисля че са глупости ама ако ви стиска опитайте. стискам ви палци.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #3 -: Март 07, 2006, 19:22:36 pm »
Бе за лунния метод не съм много съгласна, но си трябва астрологически хороскоп и изчисления /братята руснаци правят биснес от такива/, а не просто математическо изчисляване Х+У=зачеване или бебе от желания пол.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #4 -: Март 07, 2006, 19:30:56 pm »
Поздравления и от мен за решението ви.
Дано да бъде това ,което си пожелаете.

:balk_105:  :balk_110:  :balk_109:

http://www.cogenttechnology.com/epl/csovucalcin.html

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #6 -: Март 07, 2006, 21:06:38 pm »
:oops: Избрала си ама възможно най-подходящото място да си зададеш въпроса.Ние тук се молим и борим да видим двете черти на теста и за пол на бебчо не смеем да помислим.За твое сведение пола на бебето се формира в момента на оплождането при сливането на половите клетки(гаметите)Женската полова клетка е носител на ХХ хромозоми,а мъжката на ХУ хромозоми.По-просто за теб казано ако бъдещето бебе има Х хромозома от мама и Х хромозомата от тати ще е момиче,но ако има Х хр.от мама и У хр.от тати ще е момче.Просто и ясно,но как стават тези неща отговор знае само природата.Въобще какаво значение има пола на бебо,най-голямото щастие е да се роди здраво и да носи щастие на родителите си.
Така,че  съвети от сорта какво трябва да правиш за да забременееш с момче или момиче са бабини деветини и не подхождат за мисленето на човек живеещ в 21 век.Желая ти успех и дано ме разбереш правилно. :lol:  :lol:  :lol:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #7 -: Март 07, 2006, 21:14:06 pm »
Кен, Зайко май ти е обяснил най-добрият вариант за определяне на пола предварително. Купуваш си тестове за овулация и в момента в който ти покаже теста две чертички правите секс, на следващия и по-следващия ден ще почивате и чак на третия ден отново секс. Но това пак не е гаранция да знаеш. А иначе бабини методи знам и аз много но не си струва да се разправят.  :D  Успех с правенето на момиченце, защото иначе не ти завиждам с 4-ма мъже в къщата.  :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #8 -: Март 07, 2006, 21:42:37 pm »
Маус, не бъди толкова докачлива. И аз да бях на мястото на човека, който пита, като видя сайт с име "Зачатие" няма да си помисля, че тука е само за проблемно забременяващи. Ще си помисля, че е за всеки, който е решил да зачева. Къде другаде да пита? Пита как се ЗАЧЕВАТ момиченца? Ми тука ще пита я. Трябва и ние тука в групом да си подобрим киселинната среда, че направо сме се вкиснали вече от чувствителност.
Alexandra
« Отговор #9 -: Март 07, 2006, 22:12:15 pm »
Браво,Marie, много точно.
И на мен ми е писнало да чета злобни отговори от някои от момичетата или направо нападки към новите или незнаещите нещо.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #10 -: Март 08, 2006, 08:03:52 am »
И аз мразя злобните отговори.
Колкото и да е тъп, глупав и ненамясто въпроса, мисля че трябва да се отговори.
Не говоря за конкретният случай.
Говоря за това, че има много хора,които са страшно умни и си разбират от професията ,но са толкова скарани  с анатомията и физиологията на човека, че се чудиш как е възможно това???
Сигурно всяка от нас (аз имам много ) има приятелка, която е сташно умна и и се възхищаваме от това с което се занимава, но и представа си няма от овулация и репродуктивни хормони.
Проблема, който имаме ни кара все повече да четем и да се самообразоваме по дадената тема.Дори сме на етап, на който спорим и критикуваме лекарите.
Но не всички са така.
Не се ядосвам,когато се зададе какъвто и да е въпрос.Това че питат е хубаво.Всеки е започнал от там.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #11 -: Март 08, 2006, 08:33:59 am »
Ей, мацки, кротко, Маус не се е изказала злобно, нейното мнение е съвсем нежно намекване. Не я нападайте, моля ви!

Иначе съм съгласна, че всеки въпрос се нуждае от отговор. Пък бил и той извън темата на проблемното забременяване.

Хубав ден на всички  :balk_21:
*
« Отговор #12 -: Март 08, 2006, 08:36:39 am »
И аз така мисля зайо :)  Маусчето много хубаво го е обяснила и не видях никъде злоба в постинга :)
Честит празник на всички сладурки и много скоро всички тук да са мами!  :kiss:
*
« Отговор #13 -: Март 08, 2006, 12:00:36 pm »
Наистина въпроса ти е зададен не  на -най подходящото място- това е моето мнение. Няма начин жена в този форум да не е болезнено чувствителна , колкото и да не го признава.  Ами това е като да питаш някой който не може да си купи хляб откъде да си купи луканка или по-скоро самолетен билет.
И най-накрая - 8 март е преди всичко женски празник и желая на всички момичета тук много усмивки на лицата ви и много късмет.
*
« Отговор #14 -: Март 08, 2006, 12:24:18 pm »
Момичета правят бащите художници.По-добре си кажете,че ,ако не е момиче,ще правите четвърто.Късмет

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #15 -: Март 08, 2006, 19:02:17 pm »
Мили момичета,опитах се по възможно прост начин да разясня на питащата жена как стои въпроса с формирането на пола при зачеването.Злоба в моите писания няма,но е разбираемо да съм чувствителна на тази тема след като съм в този форум.Благодаря на litle-rabbit,cygnus  и miusli,че правилно изтълкуваха мнението ми.Все пак това е истината .Пози при секс,вълшебни отвари,магически думи и т.н.уви не помагат да се получи желаният пол.Хайде мацки приятна вечер на празнуващите ,успех в бебеправенето и се оглеждайте наоколо скоро идва пролетта а с нея и щъркелите. :D  :D  :D
*

Anonymous

« Отговор #16 -: Март 24, 2006, 11:41:09 am »
Ken, чувала съм за магнитна сепарация на спермата. Може би трябва да отнесеш въпроса си към някой от репродуктивните центрове.
Не се сърдете наистина на Mouse, това, че се е изказала директно, съвсем не означава, че се заяжда. Защо изпадаме в такива крайности-или показваме глави от змиярника, или не смеем да си свалим кадифените ръкавички, да не би да засегнем някого?  
Но трябва да ви призная, че и на мен този сексистки подход при избор на пола не ми харесва.
« Отговор #17 -: Март 24, 2006, 14:30:08 pm »
Госте, не разбра ли, че е незаконно да се избира пола на бебето с технически средства. Не съм казала, че няма такива. Прочети Закона за здравето, Чл. 135. (1).

Крайности, госте, крайности  :lol:  :lol:  :lol:
Кадифени ръкавици и змиярници  :lol:
Браво, бе, госте! Вземи се засрами малко!
*

ryri

« Отговор #18 -: Март 30, 2006, 15:59:21 pm »
tova s testa za ovulacia ne go razbrah!za6to ako e"+' tri dena sled tova triabva da ima6 polovi kontakti
 :?
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #19 -: Март 30, 2006, 16:34:25 pm »
Цитат на: ryri
tova s testa za ovulacia ne go razbrah!za6to ako e"+' tri dena sled tova triabva da ima6 polovi kontakti
 :?

А къде точно в настоящата тема го прочете това, госте? Тъй като аз не срещнах такова мнение; зайко и звездичка бяха обяснили на Кен, че едната от "хипотезите" за зачеване на бебе-девойка е да се осъществи полов контакт преди овулацията, т.е. в деня на отчитане на + резутат от ЛХ тест за овулация.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6