jeni_baleva,
Аз съм пациентка на д-р Владимиров и имам 1 неуспешен класически опит инвитро през септември и един неуспешен със замразени през октомври. Януари се записах в списъка за чакащи. Онзи ден ми се обадиха от клиниката и ми казаха да отида между 2-4 ден на цикъла за ФСХ защото вече не е актуален и нова спермограма на приятеля ми въпреки, че ние не сме с мъжки фактор. Малко се нервирах защото току-що ми беше свършил и се налага да чакам до към 15 април, но от клиниката ме увериха, че още не е стартирало подаването и има време. Така че в момемта преглеждат всички папки, на кого какви изследвания липсват и се обаждат. След това готовите папки ги взимаме от клиниката и ги подаваме в центъра по хигиена......и от там вече чакаме...Така че не се притеснявай ще ти се обадят, просто и при тях е лудница и проверяват на кого какви изследвания липсват, но мисля, че на всички жени, които нямат скорошно ФСХ ще ги викат за ново. Така че, спокйно....чакаме...малко остана, ма то малкото е най-трудно вече.....