0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: И графиката на Kriska :wink:
« Отговор #60 -: Февруари 24, 2009, 13:05:12 pm »
Криска,на мен ми изглеждат нещата добре :D,не знам кога е била О,ама сте се постарали доста тоя месец,та ще стискам палци,мила :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #61 -: Февруари 24, 2009, 13:17:04 pm »
Дано се е получило нещо мила! Аз се съмнявах защото мислех че имам задържан фоликул  :?
*

fibo

• 2168
« Отговор #62 -: Февруари 25, 2009, 11:46:31 am »
Миличка,какво виждам в "бележките" :oops:
и си траеш,ама айде :D щом ти не казваш и ще мълча :wink:
Борко Бърборко
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #63 -: Февруари 25, 2009, 12:00:25 pm »
Трая защото бащата на детето което нося в себе си си тръгна от живота ми преди броени дни! Фибчо честно да ти кажа незнам къде се намирам... Чувствам се много спокойно, но мислите скачат от една тема в друга! От тук насетне за мен предстоят много трудни моменти, но в името на детето което нося в себе си аз трябва да съм силна за да се справя!
Вярвам че всичко е Божа работа и така е трябвало да се случи за добро или зло!
*

fibo

• 2168
« Отговор #64 -: Февруари 25, 2009, 12:27:51 pm »
 8O 8O 8O сериозно ли,е как така???Луда работа!!!Кой е тоя дето първо решава че иска дете от тебе,пък после си хващя шапката и си тръгва 8O,аааххх да го мерна аз някаде 8) ще съжалява че ме е срещнал 8O...ако ти се говори пиши ми на лични :wink:
Борко Бърборко
*
« Отговор #65 -: Февруари 25, 2009, 12:32:17 pm »
Трая защото бащата на детето което нося в себе си си тръгна от живота ми преди броени дни! Фибчо честно да ти кажа незнам къде се намирам... Чувствам се много спокойно, но мислите скачат от една тема в друга! От тук насетне за мен предстоят много трудни моменти, но в името на детето което нося в себе си аз трябва да съм силна за да се справя!
Вярвам че всичко е Божа работа и така е трябвало да се случи за добро или зло!

:bighug: :bighug: :bighug:

Мили4ка, стра6но съжалявам да 4уя това за половинката ти, но много с радвам за това 4е си бременна  :D.
4естито за беб4ето. Пожелавам ти една лека бременност и едно прекрасно и здраво беб4е на финала.
Не се от4айвай. Може таткото да размисли и не6тата да се наредят отново. Ако пък не стане така, горе главата. Ве4е има6 друг смисъл в живота си, който си заслужава много пове4е.
С теб сме вси4ки моми4ета от форума  :grouphug2:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #66 -: Февруари 25, 2009, 12:35:42 pm »
 :bighug: Криси душицо мила,
Така искам да те утеша по някакъв начин сега когато трябва да се рееш във висините и да си мечтаеш за бебчо ти се терзаеш и измъчваш с въпроси . :?
Аз все пак си мисля че нещата могат да се преобърнат на 380 градуса и всичко да си дойде на мястото.
Ще се моля за теб миличко . :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_21:
« Отговор #67 -: Февруари 25, 2009, 15:24:03 pm »
Аз много рядко пиша, но следя редовно какво се случва :D Мила Криси, желая ти лека бременност и разрешаване на всички проблеми с таткото, който най-вероятно ще размисли! Нито за миг не си помисляй, че бебето идва в неподходящ момент, то ще осмисли живота, както никой мъж досега... бъди силна и на финала гушни едно здраво, сладко и послушно бебче!!! Желаяа ти късмет!!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #68 -: Февруари 25, 2009, 21:25:42 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.