Нося очила. За съжаление, преди 2 седмици открих, че рамките ми са се поизтъркали и процесът се задълбочава екстремно. А моя милост си пада малко кокона, как ще ходя с излюскани рамки!?
Проблемът ми е там, че в момента въобще нямам излишни средства. Затова молбата ми е, ако ви е известна оптика, която зарежда с добри и актуални модели, и е по-скромна в надценките, да ми я посочите. (за София)
Мислех за варианта да сменя само рамките на моите очила, но това май ще е невъзможно. Въпреки че диоптърът не ми е много висок, стъклата са ми скъпи, едното ми око е с висок астигматизъм и стъклото ми винаги е индивидуална поръчка... Иначе съм далекогледа, уж. Тези очила общо бяха със следните цифри: рамка 39 лв., стъкла 130 общо стъклени с антирефлекс и златен фотосолар, 2005 г. Сега ще се радвам само на стъклени и антирефлекс
.
И още нещо, така и така ми се налага да сменям очила, няма да е лошо оптиката да прави прегледи със специалист и да има затова необходимата апаратура, за да проверя все пак и очите на къде вървят.
Май много станаха изискванията, но съм сигурна, че има такива оптики.
Благодаря предварително на всички отзовали се!