0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
спермограма къде.
« -: Март 09, 2006, 08:26:44 am »
Трябва да направим спермограма 100 дни след операцията от варикоцеле.Досега сме правили Военна,но не сме доволни.Къде да отидем,какви са цените.
Благодаря.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
спермограма къде.
« Отговор #1 -: Март 09, 2006, 08:39:28 am »
Силванче виж това:

www.ivf.bg  - около 50 лева доколкото знам е подробна спермограма с изследване на морфологията по стриктните критерии на Крюгер
www.ivf-bg.com - обикновена без морфология е 15, само с Крюгер не знам колко е, но правят и разширена спермограма с изследване на преживяемост и прикрепяемост на сперматозоидите, която е около 140 лева.
www.invitro-bg.com - зайо да каже какви са цените :)

Успех мила.  :D
спермограма къде.
« Отговор #2 -: Март 09, 2006, 09:53:03 am »
Цитат на: cygnus
http://www.invitro-bg.com - зайо да каже какви са цените :)

Обикновена спермограма е 20 лв., а с морфология по Крюгер - нинъм, друг да каже  :P
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
спермограма къде.
« Отговор #3 -: Март 09, 2006, 10:05:20 am »
Цитат на: cygnus
Силванче виж това:

www.ivf.bg  - около 50 лева доколкото знам е подробна спермограма с изследване на морфологията по стриктните критерии на Крюгер

да допълня, че обикновената сп-ма е 20 лева.

и изобщо, тая тема милион пъти е дъвкана, дали да не я турим статична вече?!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
спермограма къде.
« Отговор #4 -: Март 09, 2006, 13:12:31 pm »
При Стаменов обикновена е 25 лв.,Крюгер -30лв,микробиология -25лв.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери