0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Гъбички
« -: Март 10, 2006, 14:35:42 pm »
Сега се прибирам от преглед и се установи ,че имам анаеробна инфекция и гъбички.Изписаха ни и на двамата Фасижин и Микомакс и за мен Клион Д.
Ние с мъжа ми не сме имали други полови контакти със сигурност,така че какво може да е причинило инфекцията?И опасна ли е?
Гъбички
« Отговор #1 -: Март 10, 2006, 14:37:33 pm »
Ами нещо по битов път, може да се получи след прием на атибиотици. Чак опасно не е, но трябва да се излекувате.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!

Re: Гъбички
« Отговор #2 -: Март 10, 2006, 14:46:28 pm »
Цитат на: iveto_v
Ние с мъжа ми не сме имали други полови контакти със сигурност,така че какво може да е причинило инфекцията?И опасна ли е?

Гъбички и разни инфекции не се хващат само заради други полови контакти, мила.......могат да се хванат по много други начини.....лекува се всичко...няма страшно...понякога обаче е нужно доста време и търпение. :P Жените са по-податливи на гъбични инфекции.....така или иначе има бацилчета които нормално си съществуват във вагиналната флора и ако се наруши баланса там...ето ти го проблема и хапчетата след това :P .....няма да се стряскаш....УСПЕХ
Гъбички
« Отговор #3 -: Март 10, 2006, 14:49:40 pm »
Мерси за отговорите.Аз знам за гъбичките,защото и преди съм имала,но за инфекцията не знаех.Лечението започна от днес и на 21 пак ще ида да е прегледам.Добре ,че се отказахме от инсето,че с тази инфекция незнам какви щяхме да ги направиме.
ЗДРАЖЕИТЕ И ОТ МЕНЕ
« Отговор #4 -: Март 17, 2006, 13:34:03 pm »
МОМИ4ЕТА НЕЗНАМ НО ПРЕДИ ВРЕМЕ ИМАХ ГАБИ4КИ И АЗ И ДОКТОРА МИ КАЗА ДА СИ ИЗХВАРЛЯ ИНТИМНИЯТ ГЕЛ.-ТОИ ПРЕДИЗВИКВАЛ-И НАИ МАРКОВИЯТ ДА БАДЕ МАХАИ ГО МИ КАЗА