Момичета, благодаря ви за отговорите.
Zlatulka и
patilabel , до колкото разбирам от листовката, която ми дадоха, води се екпериментално, защото ще се позлва за инсеминация, а не за инвитро т.е. екпериментално е явно приложението на двете заедно при инсеминация, а не самите лекарства.
jessamine , инсеминация ми препоръчаха първоначално. При мен проблема е, че не овyлирам редовно. Аз преди няколко месеца правих инсеминация само с GonalF и забременях при първият опит ( ама после го загубих и се оказа, че е било с Даун синдром). Тогава направих 3 годни яйцеклетки и много малки. Миналия месец пробвах с Клостилбегит , имах само една голяма яцеклетка и нищо не стана. Сега реших пак да пробвам с GonalF и като отидох ми казаха, че могат да ме включат в изследването и да ми дадат лекарствата безплатно, но в зависимост как се падне, може и да се наложи да взимам и другото.Явно когато компанията (Serono) им е предложила да правят изследване и те като са ме имали предвид и без това за същото лекарство, просто са ми предложили да ми помогнат - хем за мен добре, хем за тях, че ще си направят изследването. Те ме наблюдават през няколко дена - ултразвук и кръвни изследвания за естроген, прогестерон и ЛХ. Колкото до ячниковият резев - не знам какво става с него, но до колкото разбирам единствената ми друга алтернатива е инвитро, а искаме поне 3 инсета да направим преди да пристъпим към "тежката артилерия".
gallardo , благодаря много за подробното обяснение.
Момичета, успокоихте ме. Сега пък вместо да се притеснявам дали ще се падна за взимам Centrotide , започнах да се надявам да ми се падне на мен
.
Благодаря на всички за отговорите.
Б.