Нуну, в Тината записът е безплатен. Прави се в 106 кабинет, работното време е от 8 докъм 15 часа ако не се лъжа. Запазваш си час на регистратурата предварително. Лекарката е доста серт - само крещи. На мен ми се развика, че д-р Сигридов ме праща много рано (32 седмица), можело да не хване тоновете, да не стане запис... Естествено тоновете бяха уловени от първия път и запис си стана, макар че едната госпойца не се представи много добре.
Иначе аз снощи бях при д-р Сигридов. Бебките са по 2 кг вече, но им е тесничко и скоро ще спрат да растат май. Хранят се добре, но мястото свършва. Важното е, че шийката държи и засега не съм тръгнала да раждам - 2,89 см. Започнала е прогресивно да се скъсява и затова ми препоръча да се залежавам повечко. Левкоцитите ми пак са високи, не разбирам защо и това си е. Кръвната картина говорела за бактериална инфекция - това Док ми го каза и през януари.
На доплера всичко беше в норма, явно бебката с проблемния запис е спяла в понеделник. Ще видим на следващия запис как ще се представи. Иначе дясната буквално е седнала на главата на лявата бебочка. Пък аз се чудя, защо лявата се е навряла възможно най в края на корема.