Всъщност той настоява за ЦС или за ново лапаро?
Здравей, sixsens! Правилно си разбрала, да, Д-р Александров настоява за ЦС и отрича инсеминацията при мен. Просто не мога да го проумея защо, моята лапароскопия е правена в МД Варна, при д-р Яков, имам запис, всичко се вижда на него абсолютно, а относно Д-р Владимиров там имам проверка на останалата ми тръба, която пропуска течността изцяло, това е при хистеросонографията гледана под ултразвук през м. Октомври, т.е. няма и 4 месеца. Та той ми предлага да почваме с инсе, но понеже Александров ми е близо, се допитах и до него, да го направим заедно, той обаче отказва инсе след извънматочна
Наистина не мога да си го обясня! Относно запис, принципно д-р Александров ги признава, гледа ги и ги приема, затова и се чудя, защо след като вижда, че е наред, отрича инсеминацията, наистина не знам. ЧУДЯ СЕ МЕЖДУ ДИРЕКТНО ИНСЕТА ПРИ ВЛАДИМИРОВ ИЛИ ЦС ПРИ АЛЕКСАНДРОВ, а и каква ми е гаранцията, че ако на ЦС всичко е наред ще направи инсе, той по принцип изобщо не го спомена като вариант, директно инвитро, което ми звучи някак...
прибързано все пак си имам отпушена тръба и УЖ не виждат проблем засега