гласувах с третата опция -чета статиите в заглавната страница ,но предпочитам ако имам нещо неясно ,да попитам и прочета във форума и обяснявам защо :
-защото във форума ще намеря отговор от момичета ,които имат същия проблем и ще срещна поне няколко различни мнения за разрешаване на проблема -като водещ е все пак лекаря ми
-ще чуя споделено лично мнение и опит- което действа успокояващо
-това, което ще прочета във форума за мен е на разбираем и достъпен език -може да съм малко неначетена в медицинска тематика и да не разбирам много неща от медицински статии

,ама все пак не това ми е специалността -може би за това има абсурдни понякога питания -ама всеки с притесненията си и тревогите-и това ,което за един изглежда абсурдно като въпрос ,за други може да е много неясен проблем -преди две години незнаех какво е икси и ред други неща..
Зачатие е сайта които ми отвори очити и вдъхна надежда.
Прекарвам най-много време във този форум ,които по настоящем най ме касае -Арт ,Стерилитет при жената ,мъжа и Хормонални проблеми.
Преди бях доста в "Опити за забременяване "-когато научавах че имало ову тестове и как се правят и т.н.
Разбира се и развлекателните са много полезни -Всичко в "На чашка кафе и бира " ни е нужно ,защото имаме нужда от малко разпускане .
Иначе във всяка тема преглеждам поне набързо новите неща.
Да -често ползвам и опцията търсене ,когато искам да науча нещо за даден проблем и чак, ако инфото е старо или не ми е ясно -тогава питам.
Аз нямам никакви забележки .Всичко ми е полезно и е част от ежедневието ми .
За нови потребители -има много ясна информация -стига да отделят време и търпение да прочетат -но просто понякога е по -лесно да попиташ директно и да получиш конкретен отговор и навярно за това има такива питания.