Напълно нормално е да те преглеждат и двамата. Графика им е много натоварен и случаите се поемат според ангажираността, според възможностите и според назначената процедура. Персенска е прекрасен специалист и няма повод да се притесняваш от това, че ще те прегледа тя, а не д-р Стаменов. Тя е абсолютно равнопоставена.
Когато се започне например стимулация, двамата заедно взимат решенията за всеки индивидуален случай. Никой от тях не взима самостоятелни решения, те са екип (и то прекрасен екип) и работят като такъв! В клиниката има и други доктори, това не значи, че трябва да се правят драми от това, че ще ви прегледа друг.
Щом д-р Стаменов е преценил и е обучил тези хора да работят с него, значи трябва да му се доверите. Ако нямате вяра в действията на доктора си и подлагате на съмнение всяка дума - независимо кой е той - тогава по-добре го сменете.
Лично на мен много пъти ми се е случвало да имам записан час при д-р Стаменов, и да ме преглежда Пернеска. Абсолютно еднакво съм доволна и от двамата и им имам пълно доверие. За мен това е напълно достатъчно и се чувствам спокойна в техните ръце.
Пожелавам успех на всички!