0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации през март и април 2009
« Отговор #160 -: Март 29, 2009, 16:41:03 pm »
Те лекарствата при мен винаги са били едни и същи-те даже не ми ги изписват вече,аз си знам сама.Този път включваме и Фраксипарина,заради повишените PLA.

« Отговор #161 -: Март 29, 2009, 18:40:37 pm »
Е,гръмнала съм ги всичките-док каза,че са 5 :lol:Сега започвам да ги пазя и дано всичко този път да е наред до края!Лекарствата,които ще взимам са:Утрогестан,естрофем,аспирин протект,фраксипарин,фолиева.
Знаех си  :ywoohoo:
 Сега остава само да се похвалиш като му дойде времето че ще има  :sucky:

При предишните ми опити имах постоянни болки и тежест ниско долу в корема! не се притеснявай! Най-вероятное от стимулацията. Всичко ще е наред и чакаме добри новини от теб!

Сега ми е по спокойно,благодаря  :bighug:
 Хайде успех на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #162 -: Март 30, 2009, 11:40:03 am »
Хайде мимичета ,нова - седмица, нов - късмет  :goodluck: :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #163 -: Март 30, 2009, 16:20:02 pm »
Е,гръмнала съм ги всичките-док каза,че са 5 :lol:Сега започвам да ги пазя и дано всичко този път да е наред до края!Лекарствата,които ще взимам са:Утрогестан,естрофем,аспирин протект,фраксипарин,фолиева.

Браво!Остана само да чакаме да ни зарадваш с добри новини!
*
« Отговор #164 -: Март 30, 2009, 16:24:48 pm »
И аз така искам,новините да са добри :)Настроена съм доста оптимистично и положително,при тези 5 геройчета,дето се спукаха вчера :wink:все едно трябва да стане бебе :D

« Отговор #165 -: Март 30, 2009, 16:27:03 pm »
Ами аз понеже съм ужасно нетърпелива кога най рано мога да си направя тест  :oops:,че направо вече изкуквам :D
*
« Отговор #166 -: Март 30, 2009, 16:29:44 pm »
Днес кой ден ти е,най-добре да е поне след 10 ден-и то кръвен.Аз съм си правила на 13 ден и отчете +.

« Отговор #167 -: Март 30, 2009, 16:31:05 pm »
Ами на 24.03 беше инсето,пък на 25.о3 реинсето още е рано значи.
Уфффще стискам зъби  :wink:
« Отговор #168 -: Март 30, 2009, 18:26:17 pm »
Моля, ви кажете ми дали да се притеснявам от болки ниско долу и в яйчниците, тежест и надут корем на 5-ти ден след ИНСЕ-то.В събота всичко отшумя, като болка и леко кървене след инсеминацията,но в неделя вечерта се появиха тези болки.На всичкото отгоре не мога да се свържа с док.Честно да си кажа търпелива съм на болка, но......
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #169 -: Март 30, 2009, 18:38:38 pm »
Стимулирано инсе ли беше? Иди на преглед да изключиш хиперстимулация.
Ако не е стимулирано не знам.
« Отговор #170 -: Март 30, 2009, 18:44:39 pm »
Моля, ви кажете ми дали да се притеснявам от болки ниско долу и в яйчниците, тежест и надут корем на 5-ти ден след ИНСЕ-то.В събота всичко отшумя, като болка и леко кървене след инсеминацията,но в неделя вечерта се появиха тези болки.На всичкото отгоре не мога да се свържа с док.Честно да си кажа търпелива съм на болка, но......
При мене е същото,но ми каза че е нормално.
 За най сигорно да кажеш на докито ако оспееш да се сваржеш  :wink:
 При мене най силни са болките вечер,тогава става на моменти непоносимо,през деня от време на време ме прерязва.
*
« Отговор #171 -: Март 30, 2009, 19:56:34 pm »
Ами на 24.03 беше инсето,пък на 25.о3 реинсето още е рано значи.
Уфффще стискам зъби  :wink:
Раничко е за тест.Устискай още малко-търпението ти ще се възнагради-ще видиш :bfp:
*
« Отговор #172 -: Март 31, 2009, 01:36:01 am »
Здравейте всички! Всички май сме под голяма напрежение с тия тестове? Аз този път нещо не съм толкова напрегната при миналите инсета. Сигурно защото е на ЕЦ и нямам тази тежест в корема. САмо леко ме придърпва вдясно, но доминантните фоликули бяха в ляво. Незнамы на 8.04 трябва да ми дойде, а на 12.04 док каза да си направя теста. Каквото стане това. Дано си направя хубав подарък за Цветница и Великден! Дано всички този път издадим късмет и за Коледа да трупаме подаръци за малките човечета! Стискам здраво палци и ще видите, ще всичко ще е наред. Азтози път дори забравям да си пия лекарствата. Успех на всички и пишете как сте
« Отговор #173 -: Март 31, 2009, 10:15:24 am »
Дано всички този път издадим късмет и за Коледа да трупаме подаръци за малките човечета! Стискам здраво палци и ще видите, ще всичко ще е наред. Азтози път дори забравям да си пия лекарствата. Успех на всички и пишете как сте
И аз съм на това мнение че ще трупаме подаръци по коледните и новогодишните празници за малките ни  :babyflips:
 Въпросът е да имаме вяра че всичко е наред,и мечтите се збъдват  :bighug: :goodluck: на всички.
« Отговор #174 -: Март 31, 2009, 13:46:46 pm »
ZVETA_76 - какво става с теб,говори ли с док.за болките?
« Отговор #175 -: Март 31, 2009, 13:48:58 pm »
Да.Каза , че при стимулиран МЦ е нормално.Да пия но-шпа и всичко ще отшуми.Днес съм значително по-добре.Благодаря ти!
« Отговор #176 -: Март 31, 2009, 13:50:22 pm »
Много се радвам  :bighug:
Стискам палци  :crossfingers:
« Отговор #177 -: Март 31, 2009, 13:53:17 pm »
 Аз също! Ние с теб май ще си правит теста по едно и също време! Дай Боже да са положителни! Пожелавам го на всички чакащи момичета!Дано пролетта ни донесе така очакваната вест!!! stork-boy
« Отговор #178 -: Март 31, 2009, 14:16:00 pm »
Да и аз забелязах че сме почти по едно и също време  :wink: :lol:
« Отговор #179 -: Април 01, 2009, 11:30:55 am »
Чести 01.04 - от днес на там да започнат да валят само +++++ :balk_5:
Хайде да видим сега кой от нас са могли да излъжат :wink: мъжете си нещичко,и кой са били излъгани?
 Аз още не съм от никоя група  :grouphug:
 Хубав ден момичета  :bighug: