0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации през март и април 2009
« Отговор #440 -: Април 27, 2009, 22:15:14 pm »
Мерси момичета,дано всички се съберем в съседната тема за мамчета : :wink:

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #441 -: Април 28, 2009, 17:53:13 pm »
Здравейте момичета, имам нужда от вашите палци. В понеделник ми дойде и отивам док да види дали гадната киста се е махнала и да започнем следващ /трети, който от три месеца не можем да сратираме/ опит. Та, отново да се върна в редиците ви :) Успех на чакащите  :)
« Последна редакция: Април 28, 2009, 17:55:14 pm от ivetod »
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #442 -: Април 28, 2009, 22:02:33 pm »
Здавейте, мацки  :D
нас ни нямаше 10дена и вие успяхте да ме зарадвате много  :balk_103:
толкова момичета с инсета!!! БРАВО на вас, успех и дано видят заветните  :bfp: на Rashi, Meme, Gerita2002, topsi
Kari, twin вие до къде стигнахте?
Моля се всяка една от Вас да усети съвсем скоро магията на бременността  :crossfingers: (и да се оплаквате после, че ви се гади и повръщате по цял ден  :wink: )
Целувам Ви  :bighug:
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
« Отговор #443 -: Април 29, 2009, 00:34:34 am »
Здравеъте момияета!
Нямаше ме доста време, но вече съм на линия!
Като прочетох какво става, направо умрях от радост! ТИНИ, Пиленце - БРАВО момичета!!! Върнахте ми надеждата!
:balk_46: :balk_46: :balk_46: :balk_46: :balk_46:

Оттук нататък да почивате и да се пазите!!!
Новото при мен е втората провалена инсеминация.

Много странно, но сега докито ми предписа дуфастон за 16 дни (при условие, че инсе нчма да има този месец). Някой може ли да коментира?

Успех на всички!

Искре, какво става с теб?
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #444 -: Април 29, 2009, 00:37:11 am »
...
Много странно, но сега докито ми предписа дуфастон за 16 дни (при условие, че инсе нчма да има този месец). Някой може ли да коментира?
...
За да таймирате цикъла.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #445 -: Април 29, 2009, 00:51:48 am »
   Здравейте момичета!

И аз се вълнувам от Вашите проблеми и Ви чета, но ето, че дойде момента и да Ви пиша. На мен ми предстои инсеминация през месец май, ако всичко е наред, та мисълта ми е ще има ли същата темичка за предстоящите месеци?
   Имам някои притеснения, но ще ги споделя, ако има такава тема за да не разводнявам тази.
   Успех желая на всички :P
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #446 -: Април 29, 2009, 00:55:47 am »
July82 , питай и тук бе, то май месец ей го къде е. А тема ще има разбира се, има за всеки месец. Пожелавам ти да не се задържаш дълго в тия теми.
« Отговор #447 -: Април 29, 2009, 01:24:07 am »
   Благодаря ти!

Ние с мъжа ми разбрахме, че ще се наложи тази интервенция в началото на месец април и за това ми е малко странно, но ще свикна. След 2 години неуспешни опити и ходене по мъките от моя страна, се оказа, че една от причините е в спермата - диагноза Астенозооспермия(7,5% с нормална морфология при 14 % минимум) и трябва да прибегнем до този метод, но има някои неща, които ме притесняват като например нивото на някои от хормоните ми. Не знам дали е тук мястото, но ми се искаше да ги обсъдими ще ги спомена:
TSH - 0,78 (0,27 - 4,20)
FT4 - 19.38 (10 - 25)
LH - 6,68 (до 12,6)
FSH - 4,70 (до 12,5)
Prolactin - 408,30 (72 - 511)
Estradiol - 71,76 (24,5 - 195)
Testosteron - 0,53 (0,06 - 0,82)
DHEA-S - 7,97 (1,8 - 7,7)
Тези изследвания ся правени на 3 ден от месечния цикъл. Та сега пия разни хапчета като Метфогамма, Преднизолон, Примолут нор и Фолиева киселина.
Според докторката имам проблеми с овулацията и можеби поликистозни яйчиници, но не мога да разбера защо се налага да я пия тази Метфогамма - не е ли за диабетици. Нямах възможност да задам тия въпроси на докторката, защото когато тя ми ги изписваше 10 минути преди това ми беше направила цветна снимка на тръбите и ме болеше ужасно та нищо не запомних.
Сега чакам да ми дойде и веднага трябва да й си обадя за преглед. Надявам се всичко да е наред, въпреки, че съм песимист, а не трябва. Но в случая изглежда, че проблема не е само в мъжлето ми, а и в мен.
Момичета извинявайте, ако съм ви отегчила, но знам, че Вие ме разбирате понеже сте минали по този път и ми става по - леко, когато си споделям проблема с някой, който знае за какво става въпрос.
До скоро и да знаете, че оттърване от мене няма. Ако някой има мнение по въпроса - моля Ви пишете ми!
   Прегръдки
« Отговор #448 -: Април 29, 2009, 01:58:18 am »
 Ами ние сме малко финансово затруднени и ще правиме бебче по нормален начин,поне докато не събереме някой лев или докато нестане  :lol:,тука са си поръчах един тест за ову и се мятаме в джаза  :bed: :pipy_longstocking:
 Но редовно ви наблщдавам и стискам палци заедно с всички ви  :bighug: :hug2: :balk_21:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #449 -: Април 29, 2009, 12:30:08 pm »
Добро утро душици!
 :)

Мерси за хубавите пожелания Мартео! Пожелавам успех на теб, Meme, Gerita2002, topsi, Наде, Искра, Kari, Twin, както и на всички други сладури тук във форума! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

На теб Иветод стискам палци много много силно!  :pink_dust_1:

Много любов, духовна и физическа :), и много веселие по празниците! :)

*
« Отговор #450 -: Април 29, 2009, 14:06:51 pm »
marteo, аз броя дните до теста - останаха четири...Но предвид днешното главоболие, типично за дните преди цикъла, нещо не вярвам в положителния край и на това инсе...
ivetod, стискам палци всичко да е наред този месец и това да е твоят късметлийски опит!  :goodluck:
Пиши как мина прегледа.
« Последна редакция: Април 29, 2009, 15:51:43 pm от twin »
« Отговор #451 -: Април 29, 2009, 15:38:17 pm »
 Хайде момичета чакам с нетърпение да се похвалите вече с  :bfp1:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #452 -: Април 29, 2009, 20:20:33 pm »
Междувременно ще изследваме клетъчен имунитет - да видим дали от там няма да изскочи нещо!? Също и хормони на щитовидната - все ми се струва, че позакъсняхме с тях :?

Такааа, моето зайче взе да се показва... Току що разбрах резултатите от клетъчния имунитет - имам завишени NK клетки. По обясненията на док, това може да е причина за незабременяването и при следваща процедура ще правим вливания, които да го подпомогнат . Да се надяваме, че само това ще е причината!
Този опит, четвърти, вече съвсем го отписах! :?
« Отговор #453 -: Април 29, 2009, 22:01:45 pm »
Здравейте и от мен с днешна дата.
Жуле, не се панирай толкова много. Знам, че ще ти е трудно, но трябва да се успокоиш. На бебчо не му трябват нерви...
:bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Всички сме с теб. Немога да коментирам показателите ти - и аз не ги разбирам, но горе главата. Всичко ще се нареди.
Ще чакаме и при теб  :bfp:
 Успех на теб и на всички останали.
*
« Отговор #454 -: Април 30, 2009, 13:45:52 pm »
Привет  и от мен!Тини ,страхотна новина-честито мила!
така,аз също се записвам в редиците на минали през д-р Димитрова,само че аз бях вчера-ние явно тези дни всички сме се виждали там :wink:
Моята история с това инсе е малко странна,нещо не ми се вързват нещата ,но....леко песимистично настроена и аз си чакам,поне да видим колко кисти са се образували,ако ен друго :?
Стискам палци на всички ви милички :bighug:
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
*
« Отговор #455 -: Април 30, 2009, 13:58:13 pm »
ДИМ, добре дошла в клуба на осеменените от д-р Димитрова :D
Какво е странното при твоята инсеминация? Ако ти се разказва де...
*
« Отговор #456 -: Април 30, 2009, 14:18:54 pm »
Ами стана ми странно,моята стимулация беше лека,5-9 ти ден,след нея разбира се(аз съм си карък :lol:)имах само един фоликул!та този беше в понеделник 25мм(което ми е чудно,това за мен си е задържан фоликул,води до киста...)След Овитрела,ме извикаха в сряда,т.е.вчера и ми каза,че се е спукал,направи инсеминацията.
Аз не съм лекар,разбира се,но все си мислех.че поне 21/22мм е нормален фоликул за пукане,а и ниаккви излседвания не ми пуснаха(поне на естрадиол)В крайна сметка инсеминацията ми беше на 25мм ,на 16ти ден
Но си задържам компетентното мнение ,че мн философствам и аз  :oops:
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
*
« Отговор #457 -: Април 30, 2009, 14:46:26 pm »
Дим,не се притеснявай от размера на фоликула,моята инсеминация също беше на 16 ден и размера ми беше същия.Важното е ,че се  е спукал фоликула,желая ти много късмет и стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #458 -: Април 30, 2009, 18:30:40 pm »
Спокойно ДИМ, всичко ти е в норма. Аз предишния път след стимулация при Димитрова от 5 до 9 ден с Кломифен имах на 13-ти ден само един фоликул 26мм  и инсето беше на 16-ти ден. Тогава се бях притеснила като теб и доста почетох, има случаи и с 32мм фоликули и пак няма проблем. Тук в сайта пише, че нормата е 20-24мм., някъде пишат до 26 мм. Според мен 1мм може да има дори грешка в измерването. Така че нещата при теб са в норма. Аз предишния път само това се молех - да се спука и да не стане киста. Важното е вътре да има хубава яйцеклетка.
Нямаш основание за притеснение! Стискам палци! osi_9
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #459 -: Април 30, 2009, 21:04:19 pm »
аз броя дните до теста - останаха четири...Но предвид днешното главоболие, типично за дните преди цикъла, нещо не вярвам в положителния край и на това инсе...
Искрено се навявам да видиш много скоро така чаканите дне чертички.
А аз да кажа, след прегледа док каза, че кистата вече я няма. Ура. Много съм щастлива. То и не знам какъв ще е резултата, ама поне нещо ще правим и ще се надявам. Та сега пак ще пия клостил /каза, че добре съм се повлиявала/, но този път от 4 ден. Другата седмица съм пак на преглед да видим как растат фоликулчетата.
Успех на всички чакащи.