0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Вие как попълвате формуляра, с имената на двамата или еднолично?  :ask:

Прави ми впечатление, че отгоре пише за двойки а въпросите за попълване звучат по-скоро като за една личност.
« Последна редакция: Март 06, 2009, 23:50:50 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Здравейте, искам да попитам има ли някои да е получил одговор.
*

pimpa77

• 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
Аз също попълних формуляра вчера от мое име и чакам обаждане :phone:Ако не на мен ,то поне на вас пожелавам късмет :goodluck:
Някой получил ли е отговор?
*

Pipi_M

• **
  • 148
  • Няма невъзможни неща!
А някай изобщо получил ли е отговор ?Много жалко ,че така се получава за пореден път с такива кампании...

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
А някай изобщо получил ли е отговор ?Много жалко ,че така се получава за пореден път с такива кампании...

И аз така мисля! Ако някой (случайно) получил отговор, моля да напише.
<a
*
Ако пък вземете да прочетете началната страница на сайта, ще разберете че :

Кампанията “За още едно българче” ще се развие в три етапа. Първият етап за кандидатстване завършва на 31 май 2009 г. Имената на първите 18 двойки, които ще получат дарение по 4000 лева, ще бъдат изтеглени и обявени на специална церемония на 14 юни 2009 г. в Пловдив

Целият текст
Да ,това сме го прочели ,в анкетната карта обаче пише,Елфи,че ще получиш обратен  мейл,в който ще разбереш дали си попълнил правилно самия формуляр.За това става въпрос.

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
*
Да ,това сме го прочели ,в анкетната карта обаче пише,Елфи,че ще получиш обратен  мейл,в който ще разбереш дали си попълнил правилно самия формуляр.За това става въпрос.
Това не е много точно. Пишеше, че ще получиш потвърждение за правилно попълнен формуляр и след време някой от компанията ще се свърже с теб. След попълването на последния ред от формуляра, не получихте ли потвърждение, на едно малко квадратче, на което пишеше, че формулярът е попълнен правилно и приет или нещо от сорта...забравих точно какво. Така или иначе, отговорих с "ОК"! Може би просто не сте му обърнали внимание.
Успех на всички и спокойствие!

"Всяка двойка, която иска да кандидатства за дарение, попълва регистрационна форма и я изпраща чрез интернет-страницата на кампанията. След изпращане на регистрационната форма, подателят получава е-мейл, който съдържа информация дали е попълнена правилно регистрацинната форма или се налага повторна регистрация. В кампанията могат да участват само двойки, които са се регистрирали чрез този формуляр. До жребий ще бъдат допускани двойки, които отговарят на условията за кандидатстване за дарение. Условията за кандидатстване са определени на база анонимна анкета и са съгласувани със специалисти от двете партниращи неправителствени организации – фондация “Искам бебе” и сдружение “Зачатие”."

Аз ли нещо не разбирам?

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Момичета, за да не се чудите каква е причината, че не получавате обратен мейл можете да се обадите и да попитате.

Лично мен, това изказване Луничка ме подразни.
Какво се получава???
Или имаш информация, че нещо не е наред с кампанията ли?
Хайде да не се опорочава с недомислени изказвания едно толкова добро и благородно дело, моля ви.
Пожелавам на всички ви успех.
Поздрави и лека вечер.
В никакъв случай не съм искала да опороча това благородно дело с някакво изказване ,Лиско.Присъставала съм на какви ли не томболи и дарения ,а също така  и на информация ,която не отговаря на истината.Записах си час преди време за клиника "Селена",те също имаха такава кампания и дори не ми се обадиха да отида на преглед,а трябваше... В другите томболи и дарения пък "печелившите "никак не бяха изненадани от това и го твърдя,защото знам как бих реагирала аз ,пък и по ред други причини .Въпреки това ,Лиско,не съм спряла да вярвам ,че има и истински кампании,такива ,които искат да помогнат и го правят.Затова и съм попълнила регистрационната форма.Просто попитах дали някой изобщо е получил потвърждение и че съм разочарована за пореден път.Имам право да имам свое мнение,нали?И мен ме подразни това
Ако пък вземете да прочетете началната страница на сайта, ще разберете че :

Кампанията “За още едно българче” ще се развие в три етапа. Първият етап за кандидатстване завършва на 31 май 2009 г. Имената на първите 18 двойки, които ще получат дарение по 4000 лева, ще бъдат изтеглени и обявени на специална церемония на 14 юни 2009 г. в Пловдив

Целият текст

Прочела съм ....Но явно  нещо ми убягва.Не съм целяла конфликт.

*
Ами точно така ,след като попълниш и изпратиш регистрационната форма се отваря едно малко прозорче на ,което пише че успешно е получена и да се следят новините свързани с кампанията в сайта.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Имам право да имам свое мнение,нали?

Имаш право да мислиш както намериш за добре.
Аз също. И когато някой говори без да има доказателства за дадено нещо изразявам недоумението и недоволството си. Нищо лично към теб а само към написаното от теб:)
Съжелявам за горчивия ти опит ПРЕДИ, но не намирам нищо общо с тази кампания, затова и молбата ми е да не се избързва с подобни заключения.
Ако мислех, че си целяла конфликт, щях направо да те помоля да не го провокираш. Аз помолих само да не се бърза с думите:)

Поздрави и успех момичета.
« Последна редакция: Март 22, 2009, 14:53:51 pm от Lisko »
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
Ехоооо, ехоооо, защо пак стана натоварваща, една такава хубава тема за една такава благородна постъпка!?!
Защото всички сме толкова свръх-чувствителни и с опънати нерви, нали!
ВСИЧКО Е НАРЕД с кампанията! Помогнах на жени, които нямат личен компютър и нет, за да кандидатстват! Още след подаването, получих надпис, че формуляра е попълнен успешно (или нещо такова).
За обаждане още е рано, ще се проведе на малко по-късен етап. Като се съберат кандидатури и предполагам след последния срок (21 Май за първия етап), тогава ще се прозвъняват кандидатите. И после жребия и т.н. Това не е някаква си рекламна щуротия! Това е благотворителна акция на една сериозна фирма, социално отговорна в случая, която иска да ни даде по-добър шанс. Освен това съдействието на Фондация "Искам бебе" е предполагам достатъчен гарант, че всичко е честно и почтено!
Радвайте се, не се натоварвайте с негативни емоции! И се възползвайте, ако отговаряте на условията! Това е още един шанс за всички, които все още нямат рожба и вече са платили поне едно инвитро от собствения си джоб!
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
Аз не помня да е излизал такъв надпис, когато попълвах.
Има ли начин да проверя, дали все пак е получен формуляра? :?
Писах мейл, но нямам отговор, а не мисля, че е редно да кандидатствам отново.
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
Alia, ако толкова много се притесняваш, попълни си отново молбата. Дори и да е приета първия път, ще се получи дублиране, но това няма да е фатално. Предполага,. че сега все още няма кой да ти отговори на мейла, затпва не получаваш отговор. Тези заявления ще се разглеждат най-внимателно, така че ще стане ясно, ако има дублиране. Само следващия път внимавай, като изпратиш данните, дали ще ти се отвори прозореца с потвърждението. Айде успех и СПОКО:)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
Може ли и тя да кандидатства?
« Отговор #59 -: Април 05, 2009, 12:25:12 pm »
Имам приятелка, която прави 1/2 ин витро, тъй като не се получи оплождане и нямаше трансфер. Тя може ли да кандидатства в кампанията на Роза импекс?
« Последна редакция: Април 05, 2009, 12:29:44 pm от капчица »