0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 38
« Отговор #20 -: Март 06, 2009, 15:31:50 pm »
klem4e, честито! Лека и прекрасна бременност ти желая!!!
*
« Отговор #21 -: Март 06, 2009, 15:40:31 pm »
klem4e,честито и от мен.Лека и спокойна бременност :)

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #22 -: Март 06, 2009, 15:43:33 pm »
Благодаря ви момичета ! Лека бременност ви желая на всички и леко раждане!!!
« Отговор #23 -: Март 06, 2009, 16:17:09 pm »
Добре дошла в темичката, Клемче  :lol:

А няма да се учудя след прегледа и да те срещна в близнашката тема  :P  :bighug:

Лека, спокойна и успешна бременност ти пожелавам!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #24 -: Март 06, 2009, 16:50:13 pm »
Здравейте!Честито и лека бременност пожелавам на Клемче!
Момичета много ми е зле на мен днес!Имам ужасно гадене! :(Мислех,че щом минах трети месец няма да имам такъв проблем!
*
« Отговор #25 -: Март 06, 2009, 17:25:30 pm »
Клемче, добре дошла! Лека бременност и щастлив финал след 8 месеца!  :hug2:

Нека тази тема се напълни с много нови бременни!  :D

*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #26 -: Март 06, 2009, 17:58:04 pm »
Клемче, голямо честито и от мен :D
*
« Отговор #27 -: Март 06, 2009, 18:00:24 pm »
eveishan ,и на мен ми е лошо цял ден. Не ми се гади ,но ме боли главата и нямам сили за нищо. :(
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #28 -: Март 06, 2009, 18:10:05 pm »
  Клемче,много се радвам за теб!Лека и спокойна бременност! :goodluck:

Аз вчера бях на преглед на ЖК.Пуснаха ми цитонамазка и генетичен скрининг.Резултатите ще чакам другата седмица.Иначе мъничето е добре,което ме зареди със огромна доза спокойствие.Желая на всички много усмивки и късмет! :sunshine: yahoo_17
*
« Отговор #29 -: Март 06, 2009, 20:15:20 pm »
Привет и от мен!
Клемче, добре дошла! :bighug: Аз да дам отчет за днешния ни първи запис на тонове в Тина Киркова. Ми много добре се представи девойката, като за "толкова ранна", според докторката седмица! Първо ме пита дори дали д-р Сигридов ме праща :lol:Ама много сте я наплашили женицата с тоя Сигридов бе! :lol: Този път й казах, че не е Сигридов, а д-р Димитрова от МЦ София, но пропуснах да спомена, че ходя на ЖК при д-р Гергов, според когото също беше рано да се правел запис. Е, отвисях си около 2 часа пред кабинета, то наистина, че наплива там е огромен, но пък като си бях навила на пръста... Взехме пак секрет за изследване да видим дали сме изтрепали гъбите и ще си чакам резултата понеделник - вторник. Дано са се разкарали гадните гъби! Лека и спокойна вечер на всички!
*
« Отговор #30 -: Март 06, 2009, 20:16:42 pm »
mikivl, при често главоболие трябва да се провери кръвното - може да е от него. И мен много ме боли глава, но не е това причината, а че от бременността носът ми е почти винаги запушен (разширявали се кръвоносните съдове и затова). Все пак е неприятно, но важното е, че ще мине след известно време.  :wink:

*
« Отговор #31 -: Март 06, 2009, 21:21:12 pm »
mikivl, при често главоболие трябва да се провери кръвното - може да е от него. И мен много ме боли глава, но не е това причината, а че от бременността носът ми е почти винаги запушен (разширявали се кръвоносните съдове и затова). Все пак е неприятно, но важното е, че ще мине след известно време.  :wink:
Брей тази информация за носа ми дойде много добре.Тъкмо от известно време се чудя защо ми е запушен носа,а хрема няма.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #32 -: Март 06, 2009, 21:26:20 pm »
А моят нос още от самото начало не е запушен, а е все пълен :oops: Просто ми писва по цял ден да си духам носа. И понякога слузта е кървава, но иначе не ми тече кръв.
Извинете ме за цветущия постинг :oops:

*
« Отговор #33 -: Март 06, 2009, 21:45:10 pm »
Не е кръвното мерих го беше 120/80.   :?
Мен през ноща ми се запушва, а хрема нямам. :(
« Отговор #34 -: Март 06, 2009, 22:01:17 pm »
А моят нос още от самото начало не е запушен, а е все пълен :oops: Просто ми писва по цял ден да си духам носа. И понякога слузта е кървава, но иначе не ми тече кръв.
Извинете ме за цветущия постинг :oops:
Явно е повсеместно. И аз съм така, че и похърквам. :oops:
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #35 -: Март 06, 2009, 23:17:16 pm »
Честита нова темичка!!!Нека се напълни с много,много нови бременелки.Пожелавам на всички настоящи лека и спокойна бременност.Аз да споделя:ще ставам мама на един юнак :bori_002:!

*
« Отговор #36 -: Март 06, 2009, 23:18:16 pm »
Златулка,
и аз бях така по едно време, но като се появи човечето - всичко минава като с магическа пръчка, че и забравяш какво е било усещането...  :wink:
*

Aubergine

« Отговор #37 -: Март 07, 2009, 08:30:06 am »
Привет и от мен!
Първо ме пита дори дали д-р Сигридов ме праща :lol:Ама много сте я наплашили женицата с тоя Сигридов бе! :lol:
Правило 13 - стъпиш ли в ТК, споменаването на Сигридов става забранено :lol:

Явно е повсеместно. И аз съм така, че и похърквам. :oops:
:lol: А като пораснеш още, какво ли ще правиш  :a_pig_01:

Не хъркам, нямам киселини, не ми се гади, нямам отоци - направо се чувствам ощетена откъм бременна симптоматика.  Ако нямах и контракции - щях да съм за завиждане.

Аз си чакам резултати от стерилна урина днес.

Лека и успешна бременност на  klem4e.
sweet_baby, честито момченце!

« Последна редакция: Март 07, 2009, 09:50:17 am от Aubergine »
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #38 -: Март 07, 2009, 08:50:16 am »
Здравейте,момичета!

Да ви се похваля и аз- вчера бях на преглед и точката ми има вече пулс.

Искам и да ви питам нещо- имали сред вас мама, която да е с диабет? Аз съм с диабет 2 тип и като ходих на ендокринолог ми казаха,че другата седмица трябвало да влизам в болница да ме наблюдават,защото съм се водила с рискова бременност.
Много ще се радвам ако има някоя от вас да ми сподели каквото и да е по въпроса -диабет и бременност, че нещо съм се притеснила.
07.10.2009
« Отговор #39 -: Март 07, 2009, 09:17:06 am »
Клемче, честито и лека бременност!
Нуну, то май само д-р Сигридов ни праща толкова ранко на запис и тя жената се е научила вече. Всеки път повтаря как щяла да им се кара на тези момчета (разбирай Сигридов и Стаменов), че ни пращат толкова рано. Пък записите си стават добре, поне моите бандитки добре се представят, винаги успява много бързо да им намери тоновете.

Запушеният нос през нощта си е част от екстрите на бременността, аз съм така от няколко седмици.

sweet_baby, честити сини гащи!
eveishan, аз бях с гадене и повръщане до края на 5ти месец. Дано на теб ти поразмине по-рано.
  09.11.2007